Arjen Hoekstra nieuwe trainer JO19-1 - VV Sneek Wit Zwart

Arjen Hoekstra nieuwe trainer JO19-1

15 juni 2022 17:00


De ervaren oefenmeester Arjen Hoekstra is vastgelegd om volgende seizoen Sneek Wit Zwart JO19 onder zijn hoede te nemen. Hoekstra (49) heeft een rijke carrière als speler achter de rug en timmert als trainer ook stevig aan de weg bij zowel de senioren als de junioren.

Een loopbaan als speler - welke bijna 25 seizoen geduurd heeft - met clubs als Heeg, Oudega, ONS Sneek en TOP '63 achter de naam mag gerust imposant genoemd worden. Als creatieve middenvelder/aanvaller pikte Hoekstra regelmatig zijn doelpuntjes mee en zette hij als speler/trainer de laatste seizoenen de lijnen al uit in het veld.

Als hoofdtrainer bij de senioren startte de inwoner van Oudega (SWF) in 2007 bij TOP '63 en kwam hij daar na dienstverbanden bij Workum en Heeg in 2020 weer terug. Komend seizoen zal hij hier nog steeds als hoofdtrainer langs de lijn staan.

Als jeugdtrainer was Hoekstra afgelopen periode verantwoordelijk voor de JO19 en JO17 van Heeg en kiest hij komend seizoen voor een nieuwe uitdaging bij Sneek Wit Zwart. Met het aanstellen van deze ervaren trainer zet Sneek Wit Zwart de ontwikkeling door om de jeugdopleiding naar een hoger plan te brengen.
Delen

Lees meer over:
Arjen Hoekstra Sneek Wit Zwart JO19-1

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!