Indeling senioren Dames seizoen 2023-2034 - VV Sneek Wit Zwart

Indeling senioren Dames seizoen 2023-2034

5 mei 2023 12:30


De afgelopen weken is de technische commissie bezig geweest met de indelingen van alle teams. Hierin is ook gekeken naar het huidige technische beleid van VV Sneek Wit Zwart en de visie op het dames voetbal. De technische commissie is bezig met de verdere professionalisering van onze damesafdeling.

Een groot aantal zaken zijn hierbij van belang. Hieronder vallen onder andere:

  • Plezier in het voetbal
  • Indeling op basis van leeftijd, inzicht, niveau en inzet van de speler
  • Oog hebben en houden voor talentontwikkeling

Op basis hiervan is er gekozen om de spelers vanuit de MO17 door te laten stromen naar de senioren. Hiermee komen we, komend seizoen, binnen de damesafdeling uit op 3 senioren teams. VR1 en 2 worden ingedeeld op basis van bovenstaande criteria, aangevuld met selectietrainingen. Aan de hand van deze selectietrainingen wordt een voorlopige indeling gemaakt. De selectietrainingen zullen medio juni worden gehouden. De data en tijden worden op korte termijn gepland.

VV Sneek Wit Zwart VR3 kent voor nu een voorlopig aantal spelers en zal worden aangevuld met spelers voortkomend uit de selectietrainingen. We realiseren ons dat dit altijd emoties oproept van blijdschap, teleurstelling of anders. De indeling wordt op deze manier zo objectief mogelijk gemaakt met aandacht voor de genoemde criteria.

Voorlopige_teamindelingen_Dames_senioren_VV_Sneek_Wit_Zwart_versie_5_meiv2.pdf

Mochten er vragen zijn dan kun je die stellen middels een email aan:

vtc_vmvoetbal@sneekwitzwart.nl en / of  tc_mo-teams@sneekwitzwart.nl
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!