Jeugd Sponsor Actie 2023 Poiesz Supermarkten

24 mei 2023 21:00

Afgelopen jaar hebben we ook weer sponsormunten mogen verzamelen voor de voetbalvereniging VV Sneek Wit Zwart. Dit jaar heeft de activiteitencommissie dit opgepakt en niet zonder resultaat. We hebben namens Poiesz een bedrag van 1399 euro mogen ontvangen.

Om dit bedrag bij elkaar te verzamelen zijn er een aantal acties op touw gezet. Bij de club zijn gevulde koeken verkocht. Er stond een box geplaatst in de kantine zodat iedereen zijn munten hier in kon gooien.
Voor het eerst na een aantal jaren mochten de jeugdleden ook weer een dag promotie doen voor de club en daarbij heel veel munten ophalen. Twee jeugdteams hebben stinkend hun best gedaan. Zo goed dat de tompoucen in de loop van de middag uitverkocht waren. Iedereen bedankt voor zijn bijdrage. Zonder deze steun was de actie niet zo goed geslaagd. Dit jaar werd er ook weer een mooie feestavond georganiseerd door Poiesz met bekende artiesten en natuurlijk de prijsuitreiking. Een aantal jeugdleden onder begeleiding van Raymond Serra en Esther Keuning hebben deze avond de cheque opgehaald. Net niet op het podium werd er verteld door een bedrijfsleider van Poiesz. Een mooi doel voor volgend jaar. We willen vooral Poiesz supermarkten heel erg bedanken voor deze mooie actie waarbij heel veel verenigingen financieel worden gesteund. Echt een prachtige actie. Ook alle jeugdleden bedankt voor de bijdrage en alle mensen die de club VV Sneek Wit Zwart hebben gesteund.

Poiesz6.jpg

Poiesz5.jpg