JO17-3 in actie in het paintballveld

Vandaag, 18 oktober 9:30  Afgelopen weekend heeft J017-3 een bezoek gebracht aan Outdoorpark Friesland voor een middag paintballen. meer »

Workshop ‘Vlaggen voor beginners’ op 13 oktober (gewijzigd)

1 oktober 13:30  Je kent het inmiddels misschien wel. Je zoon of dochter voetbalt dit seizoen voor het eerst op groot veld en dan staat er in het rij/was/vlag schema wat je hebt gekregen van de leider van het team dat je op zaterdag staat ingepland om te vlaggen. Help! Nooit eerder heb je überhaupt een vlag in je hand gehad. meer »

Sneek Wit Zwart JO10-1 wint SC Heerenveen Regiotoernooi

16 september 19:00  Op woensdag 15 september 2021 mochten de jongens van Sneek Wit Zwart JO10-1 zich opmaken voor een regiotoernooi georganiseerd door SC Heerenveen op het sportcomplex van vv Balk. meer »

Grote Clubactie bij Sneek Wit Zwart start binnenkort

13 september 13:00  Zaterdag 18 september start de Grote Clubactie. VV Sneek Wit Zwart doet ook mee en natuurlijk willen we zoveel mogelijk loten verkopen. De opbrengst van de Grote Clubactie komt ten goede aan de jeugdafdeling van onze vereniging.meer »

Ook voor VV Sneek Wit Zwart MO15-2 is het seizoen begonnen

5 september 19:45  Ondanks de nipte nederlaag na afloop trotse coaches.meer »

Vriendschappelijke stadsderby JO12-1 ontaardt in monsterscore

22 augustus 19:15  VV Sneek Wit Zwart JO12-1 trad gisterochtend in eigen huis aan tegen LSC 1890 JO12-1. Dit werd uiteindelijk een zeer hoopvolle start van de oefencampagne.meer »

Nahimro en Levi winnen voorronde NK Panna Knock-Out

20 augustus 19:15  Op woensdag 18 augustus kon iedereen uit Sneek en omgeving deelnemen aan de voorrondes van het urban-straatvoetbalevenent Panna Knock-Out. Iedereen tussen de 10 en 18 jaar kon zich hiervoor opgeven voor deze happening, die werd georganiseerd door de gemeente Súdwest-Fryslân. De winnaars hebben zich geplaatst voor het NK Panna Knock-Out in september in Rotterdam.meer »

Oefenwedstrijd gepland? Geef het door!

20 augustus 9:45  Langs deze weg het jaarlijkse verzoek aan alle jeugd- en seniorenteams om alle oefenwedstrijden door te geven aan het wedstrijdsecretariaat.meer »

Michel Vlap op huurbasis naar FC Twente

10 augustus 14:45  Michel Vlap speelt per direct voor FC Twente. Vlap wordt een jaar gehuurd van het Belgische RSC Anderlecht.meer »

Panna Knock Out Championships op 18/8 bij Sneek Wit Zwart