Voorlopige indeling OUD Sneek ook bekend

25 juni 2021 18:15


In navolging van de indelingen bij de prestatieteams, de jeugd, vrouwen en meiden kan de TC nu ook de voorlopige indeling van OUD Sneek bekendmaken.

Zoals bekend vraagt deze groep een speciale aanpak waarbij de fluwelen handschoenen regelmatig moeten worden aangetrokken om niet op te grote tenen te staan of ego’s te beschadigen.

De indeling is gebaseerd op een aantal criteria, vastgelegd in het beroemde voetbal beleidsplan.

  • Vetpercentage i.c.m. het aantal vetrollen
  • Geestelijke gesteldheid na een jaar Corona isolement
  • Conditie an der stamtisch
  • Opkomst op de trainingen
  • Opkomst en deelname aan online bingo’s quizen en andere ongein tijdens Coronatijd

 

De TC heeft iedere speler nauwkeurig onder de loep genomen en is gekomen tot de volgende indeling:

 

A selectie:

Smokey

Mister Kampvuur

Goldfinger

GoVilla

Boom Boom Boersma

Mooie Geert

Aegon Diekstra

Don Douwes

Mikpunt

Hannes

Kokosmatte

Keffin Koenu

Bonne

Sempie

Spielmacher

Kampie

TIta Tovenaar Wijbenga

Jelle mantsju

 

Deze groep zal de voorbereiding eerst starten, waarbij het gebruikelijk trainingskamp op de Markstraat snel duidelijkheid zal geven wie zich aan het trainingsschema heeft gehouden.  

De TC heeft in overleg met drill sergeant Jacob Booy namelijk een uitdagend trainingsschema opgesteld waarmee de spelers in de vakantie aan de slag kunnen om zodoende niet als een rollade zonder net te verschijnen op de eerste training. We vertrouwen erop dat iedereen zijn verantwoordelijkheid pakt zodat de trainer direct los kan en niet weken bezig is met achterstallig onderhoud.

De vetmetingen zullen ook bij de eerste training worden opgestart door de clubarts waarbij er wel stille hoop is dat het reguliere en gebruikelijk gereedschap direct kan worden benut i.p.v. eerst met de brede lijmtangen te werken.

 

B groep:

Vlappie

Zickler

Mummel

Jack de Ripper

 

Aangezien deze groep afgelopen seizoen wel degelijk heeft geschitterd (door afwezigheid) heeft de TC toch gemeend om ze eerst buiten de A groep te moeten houden. Ze zullen moeten aantonen dat ze willen en kunnen aanhaken bij het toch vrij hoge basisniveau van de A groep.

 

C groep:

Oppediek

Jerommeke

Jaaaannnzzen

 

Van deze heren is dermate weinig vernomen het afgelopen jaar dat ze zijn aangemeld voor een reanimatieprogramma. De TC hoopt snel op een teken van leven zodat de doorstroom naar de B groep kan worden ingezet. Een lange weg nog te gaan voor deze heren maar we zijn ze (nog) niet uit het oog verloren.

 

Rest de TC niet anders om iedereen een bewegingsvolle en vitaminerijke vakantie toe te wensen en we hopen jullie in blakende gezondheid, afgetraind als CR7 en met gesmeerde slokdarm weer te mogen begroeten op ons mooie sportpark!  

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!