Niels Boot behaalt UEFA TC2

2 juli 2021 19:00


Afgelopen week heeft Niels Boot na maandenlang te moeten wachten zijn UEFA TC2 cursus kunnen afronden! Boot startte in het seizoen 2019/2020 met de cursus maar vanwege de corona-pandemie werd deze in maart vorig jaar stilgelegd, in de tussentijd konden alle theoretische opdrachten gelukkig wel afgerond worden.

Onder toeziend oog van KNVB-docent Han Woning kon de examentraining afgelopen dinsdag dan toch plaatsvinden; na een goed voorbereid voorgesprek werd de selectie van vv Sneek Wit Zwart 1 een training van bijna een uur voorgeschoteld. De voormalig hoofdtrainer van “ZM1” drukte goed zijn stempel op de oefenvorm en hetgeen getraind moest worden kwam er ook daadwerkelijk uit.  

Het eindgesprek met dhr. Woning was zeer positief en zodoende kreeg Niels laat op de avond het verlossende woord en het trainersdiploma UEFA TC2. Komend seizoen zal Boot als assistent trainer aan de slag gaan naast hoofdtrainer Carlo Rietdijk bij het vlaggenschip van onze vereniging, uiteindelijk heeft hij het logische doel om weer op eigen benen te staan en eindverantwoordelijke te worden voor een 1e elftal. 

Wij willen Niels langs deze weg feliciteren en veel succes wensen!  

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!