Algemeen

Workshop ‘Vlaggen voor beginners’ op 13 oktober (gewijzigd)

1 oktober 13:30  Je kent het inmiddels misschien wel. Je zoon of dochter voetbalt dit seizoen voor het eerst op groot veld en dan staat er in het rij/was/vlag schema wat je hebt gekregen van de leider van het team dat je op zaterdag staat ingepland om te vlaggen. Help! Nooit eerder heb je überhaupt een vlag in je hand gehad. meer »


Applaus en gebak in de Week van de Scheidsrechter

29 september 17:45  Afgelopen zaterdag, 25 september, ging de week van de scheidsrechter van start. Dit is een sportbreed initiatief waarbij het uitspreken van waardering voor de scheidsrechter centraal staat. Ook bij onze vereniging wilden wij daar niet aan voorbij gaan. meer »


Koop online je Grote Clubactie-loten, steun Sneek Wit Zwart

25 september 11:00  Vorige week is de grootste clubloterij van Nederland weer begonnen: de Grote Clubactie! Ook VV Sneek Wit Zwart doet natuurlijk weer mee. Loten kun je kopen bij al onze jeugdleden óf via onze online actiepagina.meer »


Nieuwe coronaregels per 25/9: alleen afhalen, terras geopend

22 september 16:15  Met ingang van zaterdag 25 september gelden er nieuwe regels op onze sportaccommodatie. Het kabinet heeft deze regels aangekondigd op de laatste persconferentie.meer »


Week van de Scheidsrechter, #scheidsbedankt!

20 september 9:45  Ook dit jaar vindt de 'Week van de Scheidsrechter' weer plaats. Een sportbreed initiatief waarbij het uitspreken van waardering voor de scheidsrechter centraal staat. De Week van de Scheidsrechter is van 25 september tot en met 3 oktober 2021.meer »


Albert Heijn-spaaractie 'Voetbalpassie' is begonnen

13 september 8:00  Het nieuwe seizoen is begonnen en wat zijn we blij dat iedereen weer op de velden staat! Om amateurclubs financieel te steunen, hebben Albert Heijn en de KNVB Voetbalpassie opgezet. Een spaarprogramma, waarmee je onze club kunt sponsoren, gewoon door boodschappen te doen bij Albert Heijn. Met Voetbalpassie proberen we zoveel mogelijk geld op te halen voor Sneek Wit Zwart. En daar hebben we jouw hulp bij nodig!meer »


Kennismakingstrainingen in 'De Wike' bij Sneek Wit Zwart

12 september 9:00  Door Corona zagen veel sportverenigingen een daling in het aantal leden en ook zijn we met zijn allen minder gaan sporten. Daarom organiseert Sport Fryslân van 17 t/m 26 september 2021 ‘De Wike” van sport en bewegen. Een week waarin het bruist van de sport- en beweegactiviteiten in Fryslân! En uiteraard doet VV Sneek Wit Zwart mee!meer »


Stichting 'Vrienden Sporthal Wit Zwart Sneek' opgeheven

10 september 16:30  De stichting 'Vrienden Sporthal Wit Zwart Sneek' is opgeheven. Na ruim dertien jaar laat het stichtingsbestuur nu weten dat haar taak volbracht is.meer »


Sparen voor Sneek Wit Zwart bij jouw Albert Heijn

8 september 12:45  Aankomende maandag 13 september start Albert Heijn met de Voetbalpassie-spaaractie. Voor iedere tien euro aan actieproducten kun jíj één euro gratis sparen voor de vereniging.meer »


Cursus verenigingsscheidsrechter start binnenkort, iets voor jou?

8 september 8:45  Lijkt het je leuk voetbalwedstrijden in goede banen te leiden en denk je over voldoende leidinggevende capaciteiten te beschikken? Dan ben je de juiste persoon om scheidsrechter te worden!meer »


Clubshop op sportpark a.s. zaterdag 4/9 geopend

30 augustus 19:30  Aanstaande zaterdag 4 september is de Clubshop op het sportpark geopend! Scoor je SWZ outfit of -producten tussen 10.00 en 12.00 uur.meer »


Clubfabriek.nl nieuwe sponsor VV Sneek Wit Zwart

27 augustus 15:45  De oplettende bezoeker van ons sportpark was het ongetwijfeld al opgevallen: sinds dit seizoen prijkt het nieuwe reclamebord van Clubfabriek.nl langs het hoofdveld van onze vereniging. meer »


G-elftalkeeper Yudhisthira Elsinga naar SC Heerenveen

27 augustus 15:00  Wat een mooi nieuws zo aan het begin van het weekend! Onze keeper Yudhisthira Elsinga is geselecteerd door Sportclub Heerenveen. meer »


Clubscheidsrechters Sneek Wit Zwart trappen af

23 augustus 14:45  Wat is een voetbalvereniging zonder scheidsrechters! Het lijkt zo vanzelfsprekend dat er elke zaterdag bij de wedstrijden van Sneek Wit Zwart een scheidsrechter fluit. Niets is minder waar. Achter de schermen wordt in de week of weken voor de wedstrijden hard gewerkt om de wedstrijden te vullen. meer »


Kantinedienst door jeugdelftallen, hoe zat het ook al weer?

19 augustus 13:30  Voetbalvereniging Sneek Wit Zwart, dat zijn wij met elkaar. Om met elkaar de lusten, maar ook de lasten, te delen is in de Algemene Ledenvergadering van 17 januari 2020 het voorstel aangenomen om een kantinedienstplicht in te voeren voor ouders van jeugdleden op de zaterdagochtend. meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!