Clasie, Dessers en meer: de tops en flops van Eredivisie-speelronde 9

Vandaag om 13:00  Speelronde nummer negen in de Eredivisie leverde wederom de nodige discussiepunten op. Goals, VAR-momenten en grote fouten wisselden elkaar in rap tempo af. De volgende hoofdrolspelers kunnen terugkijken op een mislukt, of juist een uitstekend weekend. meer »

Deze ploegen m�eten winnen in de Champions League deze week

Vandaag om 12:10  Speelronde drie van de groepsfase in de Champions League staat op het punt van beginnen. Voor sommige ploegen is dit het moment van de waarheid. We geven je hier vijf clubs die moeten winnen om hun Champions League-avontuur te redden. Denk jij dat één van deze ploegen gaat winnen? Je kunt er geld mee verdienen als je kiest voor online gokken. meer »

Samenvatting Gelderse derby: NEC - Vitesse (0-1)

Vandaag om 11:00  Na vier seizoenen afwezigheid keert de Gelderse derby dit jaar terug in de Eredivisie. Het eerste duel in Nijmegen is met 0-1 gewonnen door Vitesse, dat de wedstrijd daarna zakelijk uitspeelde. Bekijk hier de hoogtepunten van de clash tussen twee rivalen.  meer »

Zo verliep de voorbereiding van Borussia Dortmund op het duel met Ajax

Gisteren om 14:59  Dinsdagavond staat Ajax voor de grootste opgave tot dusver in de Champions League. Waar het tot dusver nog van een leien dakje ging, treft het nu medekoploper Borussia Dortmund. De ploeg van oefenmeester Marco Rose staat niet alleen bovenaan in de Champions League, maar ook in de Bundesliga greep het dit weekend de leiding.  meer »

20 miljoen euro aan jeugdaanwinsten bij Ajax: Hoe pakte dat uit?

Gisteren om 12:40  Vanaf de zomer van 2017 gaf Ajax ongeveer 20 miljoen euro uit aan spelers die gehaald werden voor de beloftenteams. In de afgelopen jaren vlogen de miljoenen over de toonbank voor spelers tussen de vijftien en achttien jaar oud. Waren deze toptalenten het geld waard? ELF Voetbal zette de spelers die meer dan €200.000 kostten voor je op een rij. meer »

Waar zijn ze nu? De winnaars van de laatste Gelderse derby

Gisteren om 11:09  Zondagmiddag is het eindelijk zo ver. Er staat weer eens een Gelderse derby op het programma in de Eredivisie. Voor de laatste editie moeten we terug naar 2017. In Arnhem won Vitesse destijds nipt met 2-1 van het NEC van Peter Hyballa. Hoe staat het nu met de winnaars van toen? meer »

Samenvatting sc Heerenveen - Ajax (0-2)