Waarom het Olympisch voetbaltoernooi voor mannen amper iets voorstelt

Vandaag om 12:00  De Oranje Leeuwinnen wisten zich afgelopen avond niet te plaatsen voor de Olympische Spelen van Parijs in 2024. “Het is een groot toernooi, waar we graag bij wilden zijn. We hebben daar echt naartoe geleefd”, zei Jackie Groenen met tranen in haar ogen na afloop van de wedstrijd tegen Duitsland. Datzelfde sentiment is voor het mannentoernooi van het ‘meeste prestigieuze sportevenement ter wereld’ ver te zoeken. Hoe zit dat? meer »

Samenvatting OranjeLeeuwinnen - Duitsland 0-2 (troostfinale UEFA Nations League)

Vandaag om 8:00  Een deceptie. Helaas geen Olympische Spelen voor de OranjeLeeuwinnen. Woensdagavond ging de ploeg van bondscoach Andries Jonker met 2-0 onderuit tegen Duitsland. Dat betekent dat Nederland komende zomer in Parijs ontbreekt bij het vrouwenvoetbal. meer »

Update bekervoetbal: Manchester City haalt uit, Real Mallorca behaalt finale Copa del Rey

Gisteren om 10:41  Dinsdagavond was het weer een heerlijk bekervoetbalavondje. Zowel in Nederland, Engeland, Spanje als Frankrijk stonden er een aantal mooie potjes op het programma. Met natuurlijk de nodige stunts. We zetten de meest opvallende uitslagen op een rijtje.  meer »

Wie wordt de topscorer van de KNVB-beker?

27 februari 2024 14:00  De halve finales van de KNVB-beker staan op de planning. Cambuur, NEC, Feyenoord en Groningen gaan met elkaar uitvechten wie er op 21 april in De Kuip zal staan. Na deze finale wordt ook duidelijk wie topscorer van het toernooi is, maar wie zijn de grote kanshebbers? meer »

Deze Nederlanders scoorden het vaakst in de Serie A

27 februari 2024 12:00  Sinds afgelopen weekend hoort Teun Koopmeiners bij de zes Nederlanders die het meest trefzeker zijn geweest in de Serie A. De middenvelder scoorde een penalty en dat betekende zijn 22e goal in de Italiaanse competitie. Welke vijf Nederlanders waren nog meer zo trefzeker in de Serie A? meer »

Dit zijn de snelste spelers in de Eredivisie