Algemeen

Vrijwilligers...... Waar zouden we zijn zonder hen. Er zijn naar schatting zo'n 200 mensen week in week uit aktief om onze vereniging goed te laten funktioneren. Mede omdat de vereniging groeit,  is het van belang dat ook het aantal vrijwilligers groter wordt.

De slogan "wat doe jij voor de club?"  is hierbij van toepassing. Van leden en ouders van jeugdleden wordt verwacht dat zij een aktieve bijdrage leveren aan de organisatie. Uitgangspunt hierbij is dat alle leden (senioren en jeugd A t/m C-junioren) en de ouders/verzorgers van de D-, E- en F-pupillen iets voor de club doen. Niet alle werkzaamheden vragen veel tijd!

Klik hier om het aanmeldingsformulier te downloaden.

Krijgt u er iets voor terug? Ja Een financiele vergoeding hoort niet bij dit werk, maar het vrijwilligerswerk is inspanning en ontspanning tegelijk. Je kunt er vrienden en/of kennissen door krijgen. Ook kun je, als je dat wilt, opgenomen worden in de hechte 'Voetbal-familie'. Er worden jaarlijks gezellige vrijwilligersavonden georganisseerd.

Op 5 maart 2011 ontving een delegatie van de vrijwilligers de Aggemabokaal uit handen van Prins Douwe de 1e. De geslaagde fusie was voor de prins aanleiding om onze vereniging het "gouwe ouwe nieuwe stel" te noemen.

Ben ik goed verzekerd? Het gemeentebestuur vindt het belangrijk dat alle vrijwilligers goed verzekerd zijn voor ongevallen en aansprakelijkheid. Daarom heeft de gemeente bij Raetsheren van Orden een collectieve verzekering afgesloten voor alle vrijwilligers in de gemeente.

Bent u vrijwilliger en komt u in een situatie waarin uw eigen verzekering niet toereikend is? Dan kunt u op dat moment gebruik maken van de collectieve verzekering. De Vrijwilligerspolis is bedoeld als aanvulling, niet als vervanging.

Nadere informatie kunt u inwinnen bij de gemeente Sûdwest Fryslan. Een schadeformulier kunt u ook downloaden via gemeentesudwestfryslan.

Nog aanvullende informatie over het vrijwilligerswerk nodig? Neem kontakt op met één van onze bestuursleden of commissieleden.