FOOX Groothandel nieuwe sponsor Sneek Wit Zwart

14 oktober 2020 8:00


Sneek Wit Zwart en FOOX Groothandel zijn een nieuwe overeenkomst aangegaan, als gevolg waarvan met ingang van dit seizoen het logo van FOOX zichtbaar is aangebracht langs het hoofdveld.

FOOX is totaalleverancier voor de speciaalzaak, pompshops, horeca en bedrijvenmarkt. FOOX Groothandel voorziet met het meest complete assortiment zoetwaren, dranken, tabak, kerstpakketten, versproducten en convenience goods haar klanten in heel Nederland. Door de hoge servicegraad, de betrouwbaarheid én het persoonlijke contact is FOOX vanuit iedere aangesloten groothandel voor u een sterke en betrouwbare partner.

De landelijke dekking, flexibiliteit én gratis bezorging van FOOX maakt het daarnaast mogelijk haar klanten optimaal te bedienen. In Friesland is FOOX Groothandel Bergsma in Franeker dé regionale groothandel met een breed assortiment van food en non-food artikelen. Onze klanten kiezen voor service, gemak en snelle distributie. FOOX Groothandel Bergsma heeft een lange historie van ruim 100 jaar en draagt sinds 2014 het predicaat Koninklijk.

Delen

Lees meer over:
FOOX Sponsoring

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!