Algemeen - VV Sneek Wit Zwart

Algemeen

Oproep aanmelding cursus verenigingsscheidsrechter

Vandaag, 8 december 17:00  De voetbalverenigingen LSC 1890, ONS Sneek en VV Sneek Wit Zwart onderzoeken de mogelijkheid om komend voorjaar een opleiding voor verenigingsscheidsrechters in Sneek te organiseren. Er moet dan wel voldoende animo zijn om de cursus door de KNVB te kunnen starten.meer »


14 Januari nieuwjaarstoernooi 2024

Vandaag, 8 december 15:15  Op zondag 14 januari 2024 organiseren we het 7e VV Sneek Wit Zwart Nieuwjaarstoernooi in de Sneker Sporthal aan de Van Griffenstraat 3 te Sneek.meer »


Pieten bezoeken VV Sneek Wit Zwart onder winterse omstandigheden

30 november 21:00  Op woensdag 29 november werden de toekomstige toppers van VV Sneek Wit Zwart verrast door een bezoek van drie Pieten die een pepernootje in hun agenda vonden en besloten alvast naar Sneek af te reizen.meer »


Nieuwjaars darttoernooi op 6 januari

19 november 14:00  Terug van weg geweest..... Wie wordt de nieuwe Michael van Gerwen van VV Sneek Wit Zwart?meer »


Zanger Benny Bakker zaterdag na Sneek Wit Zwart - FVC

17 november 16:45  Snekers en Leeuwarders opgelet! Zaterdagmiddag na afloop van de wedstrijd tussen Sneek Wit Zwart 1 en FVC 1 barst de derde helft los met muziek van Zanger Benny Bakker.meer »


Verplaatst naar 13 december! Uitnodiging en agenda voor de Algemene Ledenvergadering op 22 november

15 november 17:30  Het verenigingsbestuur nodigt langs deze weg de leden en donateurs uit tot het bijwonen van de najaars-Algemene Ledenvergadering 2023.meer »


Sponsor zoekt club

7 november 18:30  Van 2 oktober t/m 15 november 2023 organiseert de VriendenLoterij een grote stemactie: Sponsor zoekt Club. De vijf amateurvoetbalclubs die de meeste stemmen verzamelen ontvangen hierbij een sponsorbedrag van maar liefst € 10.000,-.meer »


Jorn Wester keert terug bij VV Sneek Wit Zwart

7 november 18:00  Na anderhalf jaar weg te zijn geweest keert onze topschutter van het seizoen 2021/2022 na de winterstop terug bij onze vereniging. In die jaargang in de 3e Klasse was de 25-jarige spits goed voor het onvoorstelbare aantal van 36 competitietreffers en daarmee groot aandeelhouder van het kampioenschap.meer »


Met VV Sneek Wit Zwart op 25 november voordelig naar sc Heerenveen – Fortuna Sittard

3 november 17:30  25 November speelt sc Heerenveen thuis tegen Fortuna Sittard. Hier wil jij toch ook bij zijn? Bestel je kaarten voordelig via VV Sneek Wit Zwart. meer »


Dit weekend 'Super Saturday' met aansluitend 'Oktoberfest'!

3 november 17:00  Maar liefst 20 thuiswedstrijden worden er deze zaterdag gespeeld op sportpark de Molenkrite (zie de link hieronder voor het volledige programma). Zowel onze eerste als tweede onder 19, vrouwen én senioren teams gaan er alles aan doen om de punten in Sneek te houden.meer »


Stem onze clubscheidsrechters naar de top van het klassement

1 november 16:45  Bij de amateurscheidsrechter van het jaar verkiezing staan een aantal van onze clubscheidsrechters hoog in het klassement. Als het aan ons ligt wordt dat een eerste plaats dus stem mee!meer »


Grote Clubactie nog tot 13 november

25 oktober 18:30  Tot 13 november kunnen er nog loten ver- en gekocht worden. Met mooie prijzen voor zowel de kopers als ook voor de verkopers.meer »


Teams Passend Voetbal ontvangen nieuwe tassen

25 oktober 16:15  De teams VV Sneek Wit Zwart JG1 en VV Sneek Wit Zwart G1 zijn afgelopen week door Karwei voorzien van nieuwe tassen.meer »


Cursus vlaggen voor beginners

18 oktober 19:45  De eerste fase van de competitie is al weer voorbij. Er zijn al weer heel wat wedstrijden gespeeld. Mogelijk ben je geconfronteerd met het feit dat je gevraagd bent om te vlaggen en voel je je daar niet echt happy bij.meer »


Nieuwe sponsor Intersport De Leeuw: korting voor leden

15 oktober 19:15  Onlangs is Intersport De Leeuw, met vestigingen in Sneek, Heerenveen en Roden toegetreden tot de groep van sponsoren van onze vereniging, en prominent zichtbaar op ons sportcomplex.meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!