Laatste week Poiesz Jeugd Sponsor Actie ingegaan

5 april 8:00  De Poiesz Jeugd Sponsor Actie loopt op haar einde! Je kunt deze week nog munten inleveren voor Sneek Wit Zwart bij de Poiesz-vestiging in Duinterpen.meer »

Afhaalmoment paasactie zaterdag, winnaars loterij bekend

2 april 13:00  Aanstaande zaterdag 3 april kunnen tijdens de paasactie bestelde pakketten worden afgehaald op het sportpark. Daartoe wordt tussen 10 en 15 uur een drive through ingericht op het parkeerterrein.meer »

Nog geen SWZ-paaspakket? Je kunt deze week nog bestellen

20 maart 13:00  Inmiddels zijn er al flink wat SWZ-paaspakketten aan de man en vrouw gebracht. Geweldig! Wil jij ook nog een overheerlijk paaspakket bestellen? Dat kan nog de aankomende week! Met jouw aankoop ondersteun je lokale ondernemers, onze vereniging én bezorg jij jezelf een heerlijke paasdagen.meer »

Kom voor €15,- voetballen bij vv Sneek Wit Zwart

18 maart 20:15  Ben jij geboren in 2014 of 2015 kom dan de rest van het seizoen voetballen bij de F-League van Sneek Wit Zwart!meer »

Eerste “echte” wedstrijd gespeeld voor de categorieën JO8 & JO9

18 maart 19:30  Op maandagmiddag 15-3-2021 is na lange tijd weer een zes tegen zes wedstrijd gespeeld volgens de officiële regels, afmetingen en wedstrijdduur. Aan de aftrap stonden JO9-3 en JO8-1.meer »

Smullen en prijzen winnen: Paasactie van Sneek Wit Zwart gestart

15 maart 9:30  Lekker genieten met de paasdagen van overheerlijke producten van Sneker ondernemers (waaronder Bakkerij Haaksma) én de vereniging steunen tijdens de coronacrisis. Dat kan! Geef deze dagen een extra feestelijk tintje met lekkere producten afkomstig van lokale ondernemers.meer »

Bijeenkomst voor coaches JO10, JO11, JO12 en MO13

13 maart 19:15  Er wordt bij Sneek Wit Zwart hard gewerkt aan het opzetten van jeugdbeleid en jeugdvoetbalbeleid. Om daar richting aan te geven is het van belang dat het voetbalkader op dezelfde manier naar voetballen gaat kijken en dat we met elkaar op een eensluidende manier invulling geven aan de voetbalactiviteiten.meer »

Halverwege Poiesz Jeugd Sponsor Actie: bijna 10.000 munten!

12 maart 14:30  Yes, supernieuws vanuit de Poiesz Jeugd Sponsor Actie deze week! We tikken bijna de 10.000 aan Sneek Wit Zwart gedoneerde munten aan! meer »

Speciale inschrijfvoorrang SWZ-jeugd voor Clubfabriek.nl Voetbaldagen

5 maart 16:00  Voetbalfanaten opgelet! Van 12 tot en met 15 juli aanstaande vinden de Clubfabriek.nl Voetbaldagen plaats op het sportpark van Sneek Wit Zwart. Jeugdleden van de vereniging kunnen deze week met speciale voorrang inschrijven!meer »

Al bijna 5.000 munten ingezameld bij Poiesz Duinterpen

2 maart 15:00  Wat gaan we lekker in de Jeugd Sponsor Actie van Poiesz Supermarkten! Sinds de start op 15 februari hebben we al bijna 5.000 munten ingezameld. meer »

Club van 100 schenkt twee pupillengoals

23 februari 21:45  De voetbalvereniging VV Sneek Wit Zwart is weer twee pupillengoals rijker. Toenemend gebruik door de vele jeugdteams leidde steeds vaker tot een uitdaging qua verdeling van deze goals.meer »

Hervatting onderlinge competities deels in nieuw jasje

20 februari 20:30  Vandaag werden voor de tweede keer dit jaar, na nu een sneeuw en ijs intermezzo, de onderlinge competities weer opgestart. meer »

Zaterdag 20 februari hervatting onderlinge competities

Poiesz Jeugd Sponsor Actie van start!

15 februari 8:30  De 16e Jeugd Sponsor Actie van Poiesz Supermarkten is begonnen! Vanaf vandaag, 15 februari, tot en met 11 april kunnen er bij de Sneker supermarktketen munten worden verzameld voor Sneek Wit Zwart.meer »

Velden tot nader bericht gesloten, geen trainingen

7 februari 11:15  In verband met de winterse omstandigheden zijn alle velden op ons sportpark tot nader bericht gesloten voor alle (voetbal)activiteiten.meer »