VV Sneek Wit Zwart JO13-1 kampioen

25 mei 16:30  JO13-1 is vandaag voor de 2e keer dit jaar kampioen in de 1e klasse geworden door vv Heerenveen JO13-2 met 4-1 te verslaan. Met een voorsprong van 2 punten op DWP en een veel beter doelsaldo van +39 (DWP +15), de terechte kampioen. meer »

Bericht omtrent zaterdag 25 mei 2024 a.s.

22 mei 17:15  De wedstrijd Sneek Wit Zwart 1 – Zeerobben 1 (14:30 uur) vindt plaats op het hoofdveld. De wedstrijd Sneek Wit Zwart 2 – Heeg 2 (12:00 uur) dientengevolge logischerwijs ook.meer »

Teamindelingen jeugd F-league t/m JO13

21 mei 22:00  De voorlopige teamindelingen voor de onderbouw seizoen 2024-2025 zijn inmiddels gedeeld met de teams via de app-groepen. Bijgaand vind je dezelfde voorlopige indelingen voor de F-League, zes-, acht- en elftallen nogmaals.meer »

Seizoenkaart bestellen, verlengen of al verlengd bij sc Heerenveen? steun VV Sneek Wit Zwart