Sneek Wit Zwart feliciteert Sneeker Vleeshandel met 95-jarig bestaan

27 november 15:45  Tegelijk met de verjaardag van VV Sneek Wit Zwart is 26 november ook een historische dag voor de Sneeker Vleeshandel. Dit familiebedrijf vierde op deze dag namelijk haar 95-jarig bestaan!meer »

Voor in de agenda: Nieuwjaarstoernooi 2022

25 november 11:15  De organisatie van het Nieuwjaarstoernooi kondigt langs deze weg alvast de toernooidatum aan voor de 2022-editie.meer »

ALV 26/11 volledig digitaal, agendapunt toegevoegd

24 november 17:00  De Algemene Ledenvergadering van de vereniging, uitgeroepen voor aanstaande vrijdag 26 november 2021, vindt digitaal plaats. De huidige coronamaatregelen noodzaken het verenigingsbestuur ertoe deze keuze te maken.meer »

Sikke Romkes: ‘De buitenlanders uit Roodhuis’

19 november 20:00  Naar aanleiding van het overlijden van Sikke Romkes publiceren we het gesprek dat Peter van der Meeren had met Sikke en Hissy Romkes, ter gelegenheid van het 75-jarig bestaan van Wit Zwart Sneek. Het verhaal is opgetekend in het jubileumboek, waarvan onderstaande tekst een integrale weergave is.meer »

In memoriam: Sikke Romkes (1935-2021)

19 november 19:15  Afgelopen week heeft het verenigingsbestuur kennis genomen van het overlijden van Sikke (Johannes) Romkes. Romkes was jarenlang betrokken bij Wit Zwart Sneek, een van de voorlopers van onze huidige vereniging Sneek Wit Zwart. Hij overleed op 15 november jongstleden op 86-jarige leeftijd.meer »

Aanvullende coronamaatregelen van kracht

18 november 18:00  Naar aanleiding van de laatste persconferentie van het kabinet zijn de maatregelen in de strijd tegen het coronavirus, ook voor onze vereniging, weer aangescherpt.meer »

Inloopmiddag Beleidsplan 2022-2026 op 20 november 2021 (update)

17 november 12:45  Op zaterdag 20 november kunnen alle leden (en hun ouders) van VV Sneek Wit Zwart hun mening geven over het opgestelde verenigingsbeleidsplan. Zo kunnen wij gezamenlijk het plan goedkeuren tijdens de Algemene Leden Vergadering (ALV) op vrijdag 26 november. meer »

Uitnodiging Algemene Ledenvergadering 26 november 2021

12 november 12:45  Het verenigingsbestuur nodigt langs deze weg de leden uit tot het bijwonen van de najaars-Algemene Ledenvergadering 2021. De vergadering begint om 20.30 uur.meer »

Volop Sintcadeaus in de SWZ Shop, nu gratis cadeauverpakking!

11 november 14:30  Sinterklaas weet wel waar 'ie moet zijn voor de echte Sneek Wit Zwart-voetbalfanaten!meer »

Aangepaste coronamaatregelen vanaf 6 november

5 november 15:30  Afgelopen dinsdag heeft het kabinet nieuwe maatregelen aangekondigd in de bestrijding van het coronavirus. Deze maatregelen hebben ook gevolgen voor onze vereniging.meer »

Terreincommissie brengt bezoek aan Abe Lenstra Stadion