Semplonius verlengt contract als hoofdtrainer beloftenteam

30 januari 21:00  Andre Semplonius is ook volgend seizoen de hoofdtrainer van het beloftenteam van vv Sneek Wit Zwart. De overeenkomst die club en trainer aan elkaar verbindt is afgelopen week met een jaar verlengd.meer »

Carlo Rietdijk verlengt contract bij VV Sneek Wit Zwart

21 januari 12:00  Ook in het seizoen 2024/2025 zal Rietdijk als hoofdtrainer verantwoordelijk zijn voor het vlaggenschip van onze vereniging. Carlo zal na de zomervakantie starten aan zijn 4e seizoen op Sportpark Tinga nadat hij in 2021 na een dienstverband van 5 jaar de overstap maakte van Leeuwarder Zwaluwen.meer »

Jorn Wester keert terug bij VV Sneek Wit Zwart

7 november 18:00  Na anderhalf jaar weg te zijn geweest keert onze topschutter van het seizoen 2021/2022 na de winterstop terug bij onze vereniging. In die jaargang in de 3e Klasse was de 25-jarige spits goed voor het onvoorstelbare aantal van 36 competitietreffers en daarmee groot aandeelhouder van het kampioenschap.meer »

Gezocht:beeldmateriaal en contactgegevens voor reünie Forza 4 Sneek

25 oktober 17:00  Dit jaar is het 25 geleden dat Forza Sneek 4 van start ging. Een legendarische voetbalploeg met een al even legendarische supportersvereniging.meer »

Vrijdag 6/10 en zaterdag 7/10 muziek in de kantine

6 oktober 16:15  Op vrijdag 6 oktober en zaterdag 7 oktober vinden er na afloop van de thuiswedstrijden muziekoptredens plaats in de kantine. De entree is zoals altijd gratis!meer »

Teamfoto's seizoen 2023-2024

21 september 21:30  Komende zaterdag gaan we voor de thuisspelende teams beginnen met het maken van de teamfoto's. meer »

VV Sneek Wit Zwart 1 wenst iedereen een prettige vakantie

15 juli 12:15  Afgelopen dinsdag heeft VV Sneek Wit Zwart 1 het eerste blok van de voorbereiding voor eigen publiek afgesloten met een oefenwedstrijd tegen Drachtster Boys (uitslag 2-1). meer »

Semplonius hoofdtrainer beloftenteam, selecties VV Sneek Wit Zwart 1, 2 & 3 bekend

17 juni 10:15  Het beloften-team van VV Sneek Wit Zwart uitkomende in de reserve 2e Klasse zal komend seizoen onder leiding staan van Andre Semplonius. Als oud-speler en trainer is Andre geen onbekende bij onze vereniging, hij mag gerust een echte SWZ'er genoemd worden.meer »

VV Sneek Wit Zwart G1 speelt prima toernooi bij HTC

6 juni 19:00  Afgelopen zaterdag speelden de sterren van VV Sneek Wit Zwart G1 een toernooi bij HTC in Zwolle. Ze hadden een vol programma van 6 wedstrijden en konden meedoen aan de penalty bokaal.meer »

Tiemen Landman versterkt vv Sneek Wit Zwart

30 mei 22:30  Na de zomerstop zal Tiemen Landman bij het vlaggenschip van onze vereniging aansluiten, hij komt over van De Walde uit Elahuizen, Oudega & Kolderwolde. Afgelopen seizoen had Landman met maar liefst 19 treffers een groot aandeel in het kampioenschap van de 5e Klasser, hij kiest er dus niet voor om met zijn dorpsgenoten een klasse hoger te acteren maar kiest voor een nieuwe uitdaging.meer »

VV Sneek Wit Zwart VR1 groots gehuldigd!

24 mei 21:15  Afgelopen zaterdag stond voor de VR1 de laatste wedstrijd van het seizoen op het programma. Tegenstander was VV Balk VR1, maar eigenlijk draaide het voor de dames van VV Sneek Wit Zwart VR1 maar om één ding en dat was de huldiging voor het kampioenschap.meer »

Tromp opvolger Ruiter bij VV Sneek Wit Zwart VR1

12 mei 19:15  VV Sneek Wit Zwart heeft voor het aankomend seizoen in Jolanda Tromp (49) een nieuwe hoofdtrainster gevonden voor Vrouwen 1. Tromp volgt Ivo Ruiter op die, na een dienstverband van 7 jaar in verschillende trainersfuncties, zelf weer gaat voetballen. meer »

Indeling senioren Dames seizoen 2023-2034