Senioren

VV Sneek Wit Zwart G1 trapt 31 augustus officieel seizoen 2022-2023 af.

30 augustus 17:15  Woensdag 31 augustus is de officiële opening van het seizoen voor het G-team senioren. Om 18:15 uur beginnen we met een broodje waarna we spelers en begeleiders meenemen in onze planning voor het nieuwe seizoen. meer »


Competitie-indelingen Sneek Wit Zwart 1 en 2 bekend

8 juli 9:45  Vandaag heeft de KNVB de indelingen van de A-categorie bekendgemaakt, ons vlaggenschip komt zoals verwacht uit in een geheel Friese 2e klasse. Deze 2e klasse K bestaat uit 13 clubs waardoor er 24 speeldagen op het programma staan, dat zijn 2 minder dan afgelopen seizoen en betekend dus een tweetal weekenden zonder programma.meer »


Contracten getekend, seizoen Sneek Wit Zwart 1 gestart

29 juni 11:15  Gisteravond hebben Carlo Rietdijk en onze nieuwe assistent trainer Nick de Glee de overeenkomsten getekend waarmee zij zich voor komend seizoen aan onze club verbinden, onder toeziend oog van bestuurslid Voetbalzaken Ernst Veldman werden de documenten gesigneerd.meer »


Voorlopige selectie en voorbereiding Sneek Wit Zwart 2

29 juni 11:00  Na de overstap van het prestatievoetbal van zondag naar zaterdag is Sneek Wit Zwart afgelopen seizoen een compleet nieuw beloftenteam gestart, onder leiding van trainer Erhan Ergöz en teammanager Edwin Andringa werd het eerste seizoen in de reserve 3e klasse afgesloten met een 2e positie op de ranglijst. Na de zomer komt dit team uit in de reserve 2e klasse, vanuit de JO-19 maken enkele spelers de overstap en er sluiten enkele spelers van buiten de club aan, tevens zal onderstaande selectie nog aangevuld worden met enkele spelers uit de A-selectie.meer »


Sneek Wit Zwart 3 nieuw in competitie

29 juni 11:00  Met het verleggen van de focus van het prestatievoetbal van zondag naar zaterdag was het de bedoeling om de grote uitstroom van jeugdspelers tegen te gaan, dit was met de vroege aanvangstijdstippen op zondagochtend namelijk aan de orde van de dag. Afgelopen seizoen werd een 2e (beloftenteam) opgericht en de aanwas is deze zomer dermate groot dat er ook een 3e elftal opgericht zal worden, na de zomer zal dit team in een reserveklasse uit gaan komen om als back-up van het 2e te gaan fungeren. Met Okke van der Kamp uit Oudega is een ervaren trainer gevonden die deze groep jonge spelers onder handen zal nemen, onderstaand de voorlopige selectie welke nog aangevuld zal worden met enkele spelers uit het 2e.meer »


Arjen Hoekstra nieuwe trainer JO19-1

15 juni 17:00  De ervaren oefenmeester Arjen Hoekstra is vastgelegd om volgende seizoen Sneek Wit Zwart JO19 onder zijn hoede te nemen. Hoekstra (49) heeft een rijke carrière als speler achter de rug en timmert als trainer ook stevig aan de weg bij zowel de senioren als de junioren.meer »


Selectie compleet met komst gebroeders Musliu

15 juni 12:45  Na het vertrek van topschutter Jorn Wester en het afhaken van Davey Lohman was er een aanvallende leegte ontstaan binnen de eerste selectie. Met de komst van de gebroeders Musliu is deze leegte ingevuld en heeft hoofdtrainer Rietdijk meer aanvallende opties erbij gekregen.meer »


De Boer vervangt Meijer bij Sneek Wit Zwart 1

10 juni 13:45  Met Auke de Boer is een defensief ingestelde vervanger gevonden voor Kevin Meijer. meer »


Sneek Wit Zwart 1 kampioen na 9-2 winst

5 juni 17:30  WIJ ZIJN KAMPIOEN! Sneek Wit Zwart 1 heeft zaterdagmiddag de eindzege in de competitie gepakt na een 9-2 winst op Oudehaske 1.meer »


Zaterdag a.s. kampioenswedstrijd Sneek Wit Zwart 1

31 mei 10:30  Kom zaterdag aanstaande naar het sportpark en steun Sneek Wit Zwart 1 in de strijd om de titel!meer »


Sneek Wit Zwart versterkt zich met Niels Kuperus

25 mei 14:00  Na de zomerstop zal Niels Kuperus aansluiten bij de hoofdmacht van Sneek Wit Zwart, met het vastleggen van Niels is er een opvolger gevonden voor de vertrekkende doelman Robert Jelsma. meer »


Sneek Wit Zwart 4 (zon.) pakt titel op Vlieland

23 mei 10:00  In de vijfde klasse heeft Sneek Wit Zwart zondag 4 de titel bemachtigd. meer »


Speelman en Potma sluiten aan bij Sneek Wit Zwart

2 mei 9:00  Van stadsgenoot ONS Sneek komen na de zomer Jurre Speelman (foto links) en Gerhard Potma over naar Sportpark Tinga. Beide speelden daar in het onlangs opgerichte O-23 team en zaten dicht tegen de hoofdmacht aan, desondanks kiezen ze komend seizoen voor het wit-zwart.meer »


Beoogde versterking Davey Lohman hangt voetbalschoenen aan de wilgen

4 april 22:30  Begin januari maakten speler en club de afspraak dat Davey na de zomer terug zou keren bij VV Sneek Wit Zwart, afgelopen week is echter bekend geworden dat Davey vanwege gewijzigde werkomstandigheden niet meer beschikbaar is op zaterdag en stopt met voetballen.meer »


Walking Football-toernooi op vrijdagmiddag 15 april

2 april 12:45  Op vrijdag 15 april aanstaande organsieert Sneek Wit Zwart een Walking Football-toernooi in Tinga.meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!