Senioren - VV Sneek Wit Zwart

Senioren

Tiemen Landman versterkt vv Sneek Wit Zwart

30 mei 22:30  Na de zomerstop zal Tiemen Landman bij het vlaggenschip van onze vereniging aansluiten, hij komt over van De Walde uit Elahuizen, Oudega & Kolderwolde. Afgelopen seizoen had Landman met maar liefst 19 treffers een groot aandeel in het kampioenschap van de 5e Klasser, hij kiest er dus niet voor om met zijn dorpsgenoten een klasse hoger te acteren maar kiest voor een nieuwe uitdaging.meer »


VV Sneek Wit Zwart VR1 groots gehuldigd!

24 mei 21:15  Afgelopen zaterdag stond voor de VR1 de laatste wedstrijd van het seizoen op het programma. Tegenstander was VV Balk VR1, maar eigenlijk draaide het voor de dames van VV Sneek Wit Zwart VR1 maar om één ding en dat was de huldiging voor het kampioenschap.meer »


Tromp opvolger Ruiter bij VV Sneek Wit Zwart VR1

12 mei 19:15  VV Sneek Wit Zwart heeft voor het aankomend seizoen in Jolanda Tromp (49) een nieuwe hoofdtrainster gevonden voor Vrouwen 1. Tromp volgt Ivo Ruiter op die, na een dienstverband van 7 jaar in verschillende trainersfuncties, zelf weer gaat voetballen. meer »


Indeling senioren Dames seizoen 2023-2034

5 mei 12:30  De afgelopen weken is de technische commissie bezig geweest met de indelingen van alle teams. Hierin is ook gekeken naar het huidige technische beleid van VV Sneek Wit Zwart en de visie op het dames voetbal. De technische commissie is bezig met de verdere professionalisering van onze damesafdeling.meer »


SNEEK WIT ZWART VR1 KAMPIOEN

29 april 15:30  Sneek Wit Zwart VR1 heeft zaterdag, zonder zelf te spelen, het kampioenschap in de derde klasse gepakt.meer »


Vrijdagavond 21 april 7 tegen 7 vrouwen 18+ op ons sportpark

15 april 20:00  21 April strijkt de vrouwen 18+ caravaan neer op het sportpark van VV Sneek Wit Zwart. De dames van ZMVV Zeerobben, O.N.S. Sneek, S.D.S., F.F.S. en uiteraard die van VV Sneek Wit Zwart VR18+1 werken dan hun onderlinge wedstrijden af. Na afloop muziek en het fameuze draaiend rad. Aftrap 18:30.meer »


Steffen Haytema maakt overstap naar VV Sneek Wit Zwart

6 april 17:45  In navolging van het drietal spelers van Flevo Boys zal na de zomer Steffen Haytema bij de A-selectie van VV Sneek Wit Zwart aansluiten. meer »


Vrijdagavond 45+ competitie, na afloop live muziek

30 maart 14:15  Aankomende vrijdagavond 31 maart wordt er op ons sportpark een toernooironde afgewerkt in de 45+ competitie.meer »


L.O.S.T. toernooi op 2 juni bij VV Sneek Wit Zwart

17 maart 17:30  Na 3 jaren van afwezigheid wordt er dit jaar weer een L.O.S.T. toernooi georganiseerd en wel op vrijdag 2 juni bij VV Sneek Wit Zwart meer »


Strikwerda, Mesu & Zandbergen nieuwe gezichten in selectie VV Sneek Wit Zwart

9 maart 21:15  Roelof Strikwerda, Maarten Mesu en Yander Zandbergen verruilen komende zomer het rood-wit van Flevo Boys voor het wit-zwart van VV Sneek Wit Zwart.meer »


Vacature hoofdtrainer voor het 2e elftal (zaterdag)

21 januari 11:45  Voor het seizoen 2023/2024 is VV Sneek Wit Zwart op zoek naar een hoofdtrainer voor het 2e elftal (zaterdag).meer »


VV Sneek Wit Zwart en hoofdtrainer Carlo Rietdijk langer aan elkaar verbonden

15 december 21:00  Afgelopen week zijn Carlo Rietdijk en VV Sneek Wit Zwart contractverlenging overeengekomen, de oefenmeester uit Leeuwarden blijft nog minimaal één seizoen verbonden aan de wit zwarten. meer »


VV Sneek Wit Zwart VR1 'Herbstmeister'

12 december 19:30  Met al de eerste periode op zak gaan de dames van VR1 ongeslagen aan kop de winterstop in. 'Runner-up' Blauw Wit '34 VR1 staat op 6 punten achterstand. meer »


Sneek Wit Zwart G1 kampioen!

30 november 21:45  Na een welverdiende zomervakantie zijn we op 31 augustus weer bij elkaar gekomen voor de seizoensstart. Tijdens deze bijeenkomst zijn de trainingspakken en wedstrijdtenues uitgedeeld. Na een aantal afspraken en een ontmoeting met de sponsoren kon het voetbalseizoen beginnen! meer »


Thuisduel Sneek Wit Zwart 1 naar 14u, vanaf 16u live Nederland-USA

30 november 9:45  De thuiswedstrijd tussen Sneek Wit Zwart 1 en Hardegarijp 1 op zaterdag 3 december is verplaatst van 15 uur naar 14 uur. Het duel van Sneek Wit Zwart 1, uit bij Balk VR1, begint al om 13.30 uur.meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!