In de media: Walking Football-ploeg in de Sneeker

22 maart 10:45  Afgelopen donderdag besteedde het Sneeker Nieuwsblad aandacht aan onze Walking Footballers, die na een periode van verplichte rust weer het veld op mochten.meer »

Stafleden eerste elftal 2021-2022 stellen zich alvast voor

7 maart 19:00  De technische staf van van het eerste elftal van Sneek Wit Zwart is inmiddels zo goed als compleet. Onlangs is al bekendgemaakt dat Carlo Rietdijk, Melis van der Meer, Martin van Klaveren en Tim Posthuma deel uit gaan maken van de staf. Afgelopen week zijn hier de volgende stafleden bijgekomen: Erhan Ergöz (trainer tweede elftal), Niels Boot (assistent-trainer eerste elftal) en Edwin Andringa (teammanager tweede elftal). Hieronder een kort voorstelrondje van de gehele staf.meer »

Update stand van zaken 1e en 2e elftal 2021-2022

16 februari 9:00  Na de digitale ALV van november afgelopen kalenderjaar is de VTC gestart met het uitwerken van een plan om het prestatievoetbal van zondag naar zaterdag over te hevelen. Bij monde van het bestuur is de doelstelling geformuleerd om in het seizoen 2024/2025 met het eerste team uit te komen in de 1e klasse, momenteel komt het huidige ZM1 uit in de 3e klasse.meer »

Vacature: trainer 2e elftal

5 februari 14:00  Voor het seizoen 2021/2022 is vv Sneek Wit Zwart op zoek naar een hoofdtrainer voor het 2e elftal (zaterdag).meer »

Vacature: hoofdtrain(st)er VR1

26 januari 9:00  Voetbalvereniging VV Sneek Wit Zwart zoekt voor na de zomerstop (seizoen 2021-2022) een enthousiaste hoofdtrain(st)er voor de A-selectie van onze vrouwenvoetbalafdeling.meer »

Carlo Rietdijk nieuwe hoofdtrainer Sneek Wit Zwart

19 januari 13:30  Voetbalvereniging Sneek Wit Zwart heeft een nieuwe hoofdtrainer. Carlo Rietdijk start na de zomer als oefenmeester van het eerste elftal, dat dan op zaterdag zal uitkomen.meer »

KNVB informeert over scenario's seniorenvoetbal

17 januari 9:45  De KNVB heeft de verenigingen geïnformeerd over de twee scenario's die op tafel liggen voor het uitvoetballen van de seniorencompetities. meer »

Hans de Jong verlaat Sneek Wit Zwart

14 januari 20:30  De wegen van hoofdtrainer Hans de Jong en Sneek Wit Zwart scheiden aan het einde van dit seizoen. Daarover heeft De Jong de vereniging vandaag geïnformeerd.meer »

Wesley de Jong sluit aan bij Sneek Wit Zwart

23 november 14:30  Het voetbal ligt momenteel stil, maar Sneek Wit Zwart kan desondanks een versterking van de A-selectie presenteren. Na de herstart van de competitie sluit Wesley de Jong (21) aan bij de zondagselectie.meer »

Algemene Ledenvergadering: focus prestatiesport naar zaterdag

7 november 8:45  De focus op de prestatiesport bij mannen gaat met ingang van het seizoen 2021-2022 bij Sneek Wit Zwart van zondag naar zaterdag. Dat heeft de Algemene Ledenvergadering van de vereniging vrijdagavond besloten.meer »

Pasfoto's Voetbal.nl-/wedstrijdzaken-app tot 31 oktober te wijzigen

13 oktober 9:45  Het is belangrijk dat spelers en speelsters vanaf de leeftijdscategorie Onder 13 en ouder een correcte pasfoto in de app hebben staan. Tot en met 31 oktober kunnen leden zelf hun spelerspasfoto wijzigen via de Voetbal.nl-app of de KNVB Wedstrijdzaken-app.meer »

Vrouwen 30+ vieren hun 5-jarig bestaan

12 oktober 17:30  Feest op de training bij de Vrouwen 30+! Deze week is het precies vijf jaar geleden dat een groep vrouwen de stoute voetbalschoenen aantrok en startte met de eerste trainingen.meer »

Week van de scheidsrechter 2020

11 oktober 20:15  Van 2 oktober tot 11 oktober was het de week van de scheidsrechter. Tijdens deze week willen de KNVB en ARAG zoveel mogelijk voetballers en voetballiefhebbers de scheidsrechter laten bedanken voor hun waardevolle inzet.meer »

Kantinecommissie heeft diensten weer ingepland

22 september 9:15  Met ingang van vandaag is de inplanning van seniorenleden (zonder vaste kaderfunctie) voor kantinediensten weer ingeregeld. Vanaf deze week zijn er dus weer diensten ingevuld en wordt iedereen van 18 jaar en ouder geacht om dit seizoen tenminste één kantinedienst te draaien.meer »

VV Sneek Wit Zwart VR1 Zaal 9 september actief in de landelijke beker.

8 september 16:30  Woensdagavond 9 september speelt ons VR1 zaalteam in de landelijke beker tegen eredivisionist EXS Zwolle/Schuurman Bouwadvies uit Zwolle. meer »