OUD Sneek ontvangt nieuwe ballen en hesjes

1 september 18:15  Afgelopen vrijdag kreeg Oud Sneek uit handen van Milan Diekstra namens tg-outlet 12 nieuwe trainingsballen en 20 trainingshesjes aangeboden.meer »

Voorbereiding Sneek Wit Zwart 1 & 2 gestart!

20 augustus 11:30  Afgelopen weekend hebben Sneek Wit Zwart 1 & 2 de eerste volledige trainingsweek afgesloten met een geslaagd trainingskamp in Ermelo.meer »

Oefenwedstrijd gepland? Geef het door!

20 augustus 9:45  Langs deze weg het jaarlijkse verzoek aan alle jeugd- en seniorenteams om alle oefenwedstrijden door te geven aan het wedstrijdsecretariaat.meer »

Harry Wasch nieuwe hoofdtrainer Sneek Wit Zwart VR1

4 augustus 8:00  Met het aantrekken van Harry Wasch heeft Sneek Wit Zwart de technische staf voor de Vrouwen 1 voor het volgend seizoen rond. meer »

VR1 treft DWP, SJO WTTC en Balk in bekercompetitie