VV Sneek Wit Zwart G1 trapt 31 augustus officieel seizoen 2022-2023 af.

30 augustus 17:15  Woensdag 31 augustus is de officiële opening van het seizoen voor het G-team senioren. Om 18:15 uur beginnen we met een broodje waarna we spelers en begeleiders meenemen in onze planning voor het nieuwe seizoen. meer »

Competitie-indelingen Sneek Wit Zwart 1 en 2 bekend

8 juli 9:45  Vandaag heeft de KNVB de indelingen van de A-categorie bekendgemaakt, ons vlaggenschip komt zoals verwacht uit in een geheel Friese 2e klasse. Deze 2e klasse K bestaat uit 13 clubs waardoor er 24 speeldagen op het programma staan, dat zijn 2 minder dan afgelopen seizoen en betekend dus een tweetal weekenden zonder programma.meer »

Contracten getekend, seizoen Sneek Wit Zwart 1 gestart