Senioren - VV Sneek Wit Zwart

Vacature hoofdtrainer voor het 2e elftal (zaterdag)

21 januari 11:45  Voor het seizoen 2023/2024 is VV Sneek Wit Zwart op zoek naar een hoofdtrainer voor het 2e elftal (zaterdag).meer »

VV Sneek Wit Zwart en hoofdtrainer Carlo Rietdijk langer aan elkaar verbonden

15 december 21:00  Afgelopen week zijn Carlo Rietdijk en VV Sneek Wit Zwart contractverlenging overeengekomen, de oefenmeester uit Leeuwarden blijft nog minimaal één seizoen verbonden aan de wit zwarten. meer »

VV Sneek Wit Zwart VR1 'Herbstmeister'

12 december 19:30  Met al de eerste periode op zak gaan de dames van VR1 ongeslagen aan kop de winterstop in. 'Runner-up' Blauw Wit '34 VR1 staat op 6 punten achterstand. meer »

Sneek Wit Zwart G1 kampioen!

30 november 21:45  Na een welverdiende zomervakantie zijn we op 31 augustus weer bij elkaar gekomen voor de seizoensstart. Tijdens deze bijeenkomst zijn de trainingspakken en wedstrijdtenues uitgedeeld. Na een aantal afspraken en een ontmoeting met de sponsoren kon het voetbalseizoen beginnen! meer »

Thuisduel Sneek Wit Zwart 1 naar 14u, vanaf 16u live Nederland-USA

30 november 9:45  De thuiswedstrijd tussen Sneek Wit Zwart 1 en Hardegarijp 1 op zaterdag 3 december is verplaatst van 15 uur naar 14 uur. Het duel van Sneek Wit Zwart 1, uit bij Balk VR1, begint al om 13.30 uur.meer »

Balk 1 - Sneek Wit Zwart 1 naar 29/11

26 november 10:15  Het competitietreffen tussen Balk 1 en Sneek Wit Zwart 1 is uitgesteld. De wedstrijd stond gepland op 26 november.meer »

Vrijdagavond 35+ competitie, na afloop Back to the 60's and 70's

14 november 13:15  Aankomende vrijdagavond spelen onze mannen- en vrouwen 35+ teams hun competitieronde op ons eigen complex. Na afloop van de wedstrijden is er muziek in de kantine.meer »

Vrijdagavond VR18+ competitieronde, na afloop muziek in de kantine

31 oktober 15:45  Aankomende vrijdagavond 4 november organiseert Sneek Wit Zwart de competitieronde in de 7 tegen 7-competitie voor VR18+.meer »

Laatste aanmelddagen voor Oktoberfest 29/10

25 oktober 8:30  Je kunt je nog tot en met vrijdag aanstaande 28 oktober aanmelden voor het Oktoberfest.meer »

Sneek Wit Zwart 1 - SC Stiens 1 live bij Omrop Fryslân

15 oktober 6:00  Naast onze eigen social kanalen is de wedstrijd tussen Sneek Wit Zwart 1 en SC Stiens 1 zaterdagmiddag rechtstreeks te volgen via Omrop Fryslân Radio.meer »

G1-team ongeslagen in jacht op titel

12 oktober 18:30  Sneek Wit Zwart G1 blikt terug op de eerste weken van de competitie, waarin alle drie de wedstrijden winnend werden afgesloten. meer »

Oktoberfest op 29 oktober a.s. bij Sneek Wit Zwart

10 oktober 11:45  Op zaterdagavond 29 oktober organiseren we weer het supergezellige Oktoberfest in onze kantine. meer »

VV Sneek Wit Zwart G1 trapt 31 augustus officieel seizoen 2022-2023 af.

30 augustus 17:15  Woensdag 31 augustus is de officiële opening van het seizoen voor het G-team senioren. Om 18:15 uur beginnen we met een broodje waarna we spelers en begeleiders meenemen in onze planning voor het nieuwe seizoen. meer »

Competitie-indelingen Sneek Wit Zwart 1 en 2 bekend

8 juli 9:45  Vandaag heeft de KNVB de indelingen van de A-categorie bekendgemaakt, ons vlaggenschip komt zoals verwacht uit in een geheel Friese 2e klasse. Deze 2e klasse K bestaat uit 13 clubs waardoor er 24 speeldagen op het programma staan, dat zijn 2 minder dan afgelopen seizoen en betekend dus een tweetal weekenden zonder programma.meer »

Contracten getekend, seizoen Sneek Wit Zwart 1 gestart