Periodetitel is binnen voor Sneek Wit Zwart 2

1 december 14:45  Sneek Wit Zwart 2 heeft afgelopen zaterdag de periodetitel in de 3e klasse A gepakt, dankzij een 5-3 overwinning op VVI.meer »

Training Sneek Wit Zwart 1 verplaatst naar 5.30 uur

27 november 18:00  De training van Sneek Wit Zwart 1 is aankomende dinsdag verplaatst naar 5.30 uur. meer »

Sneek Wit Zwart 1 pakt periodetitel na 8e zege op rij

24 november 11:45  Dinsdagavond heeft Sneek Wit Zwart 1 de periodetitel in de 3e klasse A behaald. meer »

Senioren G-voetballers gestart met eerste training

12 november 13:00  Het senioren G-voetbalteam van Sneek Wit Zwart is afgelopen woensdag bijeen geweest voor de seizoenstart. Het team is een van de twee G-voetbalteams van de vereniging, naast het CP-voetbalteam.meer »

Bekerwedstrijd Sneek Wit Zwart 1 - Minnertsga 1 verplaatst

10 november 12:45  De wedstrijd tussen Sneek Wit Zwart 1 en Minnertsga is verplaatst. Het duel wordt nu gespeeld op dinsdag 16 november aanstaande.meer »

Wedstrijd Sneek Wit Zwart 1 - SDS 1 afgelast

5 november 14:45  De competitiewedstrijd tussen Sneek Wit Zwart 1 en SDS 1 is afgelast. Het duel stond oorspronkelijk gepland voor zaterdagmiddag 6 november.meer »

OUD Sneek ontvangt nieuwe ballen en hesjes

1 september 18:15  Afgelopen vrijdag kreeg Oud Sneek uit handen van Milan Diekstra namens tg-outlet 12 nieuwe trainingsballen en 20 trainingshesjes aangeboden.meer »

Voorbereiding Sneek Wit Zwart 1 & 2 gestart!

20 augustus 11:30  Afgelopen weekend hebben Sneek Wit Zwart 1 & 2 de eerste volledige trainingsweek afgesloten met een geslaagd trainingskamp in Ermelo.meer »

Oefenwedstrijd gepland? Geef het door!

20 augustus 9:45  Langs deze weg het jaarlijkse verzoek aan alle jeugd- en seniorenteams om alle oefenwedstrijden door te geven aan het wedstrijdsecretariaat.meer »

Harry Wasch nieuwe hoofdtrainer Sneek Wit Zwart VR1

4 augustus 8:00  Met het aantrekken van Harry Wasch heeft Sneek Wit Zwart de technische staf voor de Vrouwen 1 voor het volgend seizoen rond. meer »

VR1 treft DWP, SJO WTTC en Balk in bekercompetitie