Spelerspas - VV Sneek Wit Zwart

Spelerspas

SpelerspasAlle spelende KNVB-leden, uitgezonderd de jongste jeugdteams, beschikken over een digitale spelerspas. De pas is vijf jaar geldig. Op de pas staan de naam van de speler, het relatienummer, zijn/haar pasfoto en de naam van de vereniging waarvoor de speler mag uitkomen. De pas is voor begeleiders en officials beschikbaar in de KNVB Wedstrijdzaken-app.

De pas maakt het mogelijk de identiteit van spelers vast te stellen. Indien spelers geen digitale pas kunnen tonen, mogen zij niet spelen. Scheidsrechters en aanvoerders/leiders controleren de passen voor de wedstrijd. De scheidsrechter heeft het recht een visuele controle uit te voeren. Deze controlemogelijkheid heeft een preventieve werking. Ongerechtigde spelers mogen niet spelen. Bij twijfel kan de scheidsrechter spelers bij zich roepen en controleren of de pas bij de persoon hoort. 

Heb je geen digitale spelerspas  of heb je andere vragen over je pas? Neem dan contact op met het Secretarieel Bureau of de infolijn 0515-413577, optie 2.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!