Introductie - VV Sneek Wit Zwart

Introductie

DWLL DWLLBij VV Sneek Wit Zwart voetballen de allerjongsten in de F-League. Hier maken wij ze bekend met de allerleukste en populairste sport van het land: voetbal!

Voor beginnende spelers/-sters is er de eerste voetbaljaren veel te leren. In de F-League komen deelnemers, Tussen de vijf en zes jaar oud, in aanraking met alle basisvaardigheden van het voetbal, op een niveau dat bij hen past. 

De F-League is opgezet als landencompetitie. Iedere wedstrijddag begint met een vlaggenparade, waarin de deelnemers zich voorstellen aan de aanwezige opa’s en oma’s, papa’s en mama’s en broertjes en zusjes. Teams, gemengde 4-tallen, hebben de namen en shirts van verschillende landen. Deze worden beschikbaar gesteld door de vereniging. Voor de wedstrijd krijgt iedere speler een shirt dat men na de wedstrijddag weer moet inleveren, kousen, schoenen en een broekje dienen zelf aangeschaft te worden.

Leden van de F-League zijn lid van VV Sneek Wit Zwart. 

Lidmaatschap


Ingevulde formulieren kunnen worden ingeleverd bij de begeleiders of bij de Ledenadministratie. Vragen? Bel de informatielijn: 0515-413577, optie 6.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!