(Communicatie)structuur Jeugdafdeling VV Sneek Wit Zwart

19 juni 15:00  Met de blik op komend seizoen zijn we blij te vermelden dat de structuur van onze jeugdafdeling meer en meer vorm begint te krijgen. Inmiddels hebben we voor de onderbouw een groep enthousiaste mensen gevonden voor de verschillende functies, en zijn we compleet! meer »

F-League finale mooie voetbalavond

8 juni 16:30  Gisteren, op een mooie lente avond, stond de traditionele finale van de F-League op het programma. Niet alle spelers konden aanwezig zijn, maar de spelers die er waren hebben een fantastisch leuke avond gehad. Het was (helaas) ook de laatste avond voor bevlogen trainer Yme van Breda. Die mede vanwege zijn werk na een aantal jaren afscheid nam van, inmiddels toch wel een beetje, zijn F-League.meer »

G-jeugd toernooi, nog twee nachtjes....

6 juni 19:00  Zaterdag 8 juni is het sportpark van VV Sneek Wit Zwart weer het toneel van het jaarlijks terugkerende G-jeugd toernooi.meer »

7 Juni F-League finale

2 juni 17:30  Aanstaande vrijdag is, op de slotdag na, ook het seizoen voor de F-League ten einde. Maar niet voordat er woensdag nog een keer flink getraind wordt en vrijdag de finale gespeeld wordt. meer »

7 Juni ISK voetbaltoernooi op het sportpark van VV Sneek wit zwart

2 juni 16:45  Aanstaande vrijdag 7 juni vindt het ISK voetbaltoernooi plaats op het sportpark van VV Sneek Wit Zwart. ISK is de Internationale Schakelklas van de RSG Magister Alvinus. Teams van de verschillende ISK locaties zullen tussen 09.00 en 14.00 uur strijden om de eer en de prijzen.meer »

VV Sneek Wit Zwart JG1 kampioen

2 juni 12:30  Gistermiddag werd het felbegeerde kampioenschap in de 1e klasse binnengehaald. Met twee overwinningen en een gelijkspel gaven ze directe concurrent Noordpool - U.F.C. JG1M uit Uithuizen het nakijken.meer »

Slotdag voor de F-League, MO- & JO-teams op 29 juni

30 mei 20:30  Zaterdag 29 juni vindt de slotdag plaats. Activiteiten voor alle kinderen en de traditionele huldiging van de kampioenen. Het aanmelden van de teams en de vrijwilligers kan beginnen! We rekenen op iedereen en hebben ook iedereen nodig om er zoals vanouds een geslaagde afsluiting van het seizoen van te maken!meer »

VV Sneek Wit Zwart JO13-1 kampioen

25 mei 16:30  JO13-1 is vandaag voor de 2e keer dit jaar kampioen in de 1e klasse geworden door vv Heerenveen JO13-2 met 4-1 te verslaan. Met een voorsprong van 2 punten op DWP en een veel beter doelsaldo van +39 (DWP +15), de terechte kampioen. meer »

Teamindelingen jeugd F-league t/m JO13

21 mei 22:00  De voorlopige teamindelingen voor de onderbouw seizoen 2024-2025 zijn inmiddels gedeeld met de teams via de app-groepen. Bijgaand vind je dezelfde voorlopige indelingen voor de F-League, zes-, acht- en elftallen nogmaals.meer »

Sponsorloop bij sc Heerenveen was prachtige voetbaldag

18 mei 13:00  Afgelopen woensdag stond het Abe Lenstra stadion in het teken van de sponsorloop voor de sportiefpartner clubs van sc Heerenveen. Net als vorig seizoen was VV Sneek Wit Zwart ook van de partij.meer »

VV Sneek Wit Zwart JG1 versterkt zich met De Haan en Sibon

14 mei 20:45  In voorbereiding op de ontknoping in de 1e klasse A op 1 juni voor eigen publiek en niet te vergeten het eigen G-jeugd toernooi op 8 juni is de staf van JG1 voor de training van 22 mei eenmalig uitgebreid met niemand minder dan Foppe de Haan en Gerald Sibon. meer »

VV Sneek Wit Zwart JO15-1 ongeslagen kampioen

12 mei 10:45  Na de winst op 11 mei in en tegen St. Annaparochie was het duidelijk; het kampioenschap in de 1e klasse 3 kon de JO15-1 niet meer ontgaan. meer »

Update sponsorloop voor VV Sneek Wit Zwart 15 mei

4 mei 13:00  Zoals inmiddels bekend vindt er woensdagmiddag 15 mei een sponsorloop plaats bij sc Heerenveen. Naast een sponsorloop met mooie prijzen, een hardstikke leuke voetbaldag in en om het stadion! meer »

Even een kaartje naar Wiedie

22 april 20:30  Regelmatig wordt de vraag op het voetbalveld gesteld. Waar is Wiedie, we zien hem nooit meer op het veld om een wedstrijd te fluiten. Dat klopt inderdaad want Wiedie zit al een tijdje in de lappenmand.meer »

VV Sneek Wit Zwart ontvangt cheque van 1382 euro tijdens Poiesz Jeugd Sponsor Gala

22 april 19:15  Afgelopen vrijdag (19 april) was het Poiesz Jeugd Sponsor Gala in het WTC EXPO in Leeuwarden. Een spectaculair feest waar de opbrengst voor alle deelnemende verenigingen bekend werden gemaakt.meer »