Ondertussen bij de Poiesz Supermarkt in Duinterpen...

17 februari 13:30  Vandaag dus de actiedag voor VV Sneek Wit Zwart. Jeugdspelers halen alles uit de kast om zoveel mogelijk munten voor de eigen club te verzamelen. Met de Elstar appels 1,5 kg gaat het deze week extra hard. meer »

Afecto voorziet JO13-1 van inloopshirts

17 februari 12:15  Onlangs is onze JO13-1 door Afecto voorzien van nieuwe inloopshirts. Afecto is een onderneming die biobranderhaarden levert, waardoor flink op de energierekening kan worden bespaard. Afecto draagt onze jeugd in elk geval zichtbaar een warm hart toe! Namens de spelers en staf willen we Afecto hartelijk bedanken voor dit mooie gebaar meer »

Jeugd Sponsor Actie bij Poiesz Sneek Duinterpen in teken van VV Sneek Wit Zwart

12 februari 20:30  Deze week is het de beurt aan onze vereniging om zichzelf extra in de schijnwerpers te zetten om zo de felbegeerde jeugdsponsormunten in de koker van de vereniging te doen belanden. meer »

JO12-2 succesvol op Terschelling

12 februari 19:45  Afgelopen zaterdag speelde JO12-2 een uitwedstrijd op Terschelling tegen de plaatselijke JO12-1. Gezien de locatie is dat allemaal net even anders dan een uitwedstrijd op het vaste land. meer »

G-jeugd actief in de zaal

21 januari 19:30  Hoewel 20 januari nagenoeg afgelast was werd er door de G-jeugd wel gevoetbald en wel in de zaal in Damwoude.meer »

Nieuwjaarstoernooi 2024 erg leuk, sportief en zeer goed georganiseerd

16 januari 19:30  Afgelopen zondag, 14 januari, was de Sneker Sporthal het toneel van het onderlinge zaalvoetbaltoernooi voor de jeugdcategorieën JO8 t/m JO19 & MO15 en MO17.meer »

EHBO-er(s) gezocht voor ons nieuwjaarstoernooi 14 januari!

5 januari 17:30  Voor het aankomende Nieuwjaarszaalvoetbaltoernooi in de Sneker Sporthal zijn wij nog op zoek naar een en bij voorkeur enkele EHBO-ers. meer »

Opbrengst Grote Clubactie bekend

17 december 17:30  Onze leden hebben dit jaar met elkaar 724 loten verkocht! Dit levert de vereniging 1737,60 euro op voor het aanschaffen van materialen. Fantastisch gedaan allemaal! meer »

Winterstop jeugd 2023-2024