Kom voor €15,- voetballen bij vv Sneek Wit Zwart

18 maart 20:15  Ben jij geboren in 2014 of 2015 kom dan de rest van het seizoen voetballen bij de F-League van Sneek Wit Zwart!meer »

Eerste “echte” wedstrijd gespeeld voor de categorieën JO8 & JO9

18 maart 19:30  Op maandagmiddag 15-3-2021 is na lange tijd weer een zes tegen zes wedstrijd gespeeld volgens de officiële regels, afmetingen en wedstrijdduur. Aan de aftrap stonden JO9-3 en JO8-1.meer »

Bijeenkomst voor coaches JO10, JO11, JO12 en MO13

13 maart 19:15  Er wordt bij Sneek Wit Zwart hard gewerkt aan het opzetten van jeugdbeleid en jeugdvoetbalbeleid. Om daar richting aan te geven is het van belang dat het voetbalkader op dezelfde manier naar voetballen gaat kijken en dat we met elkaar op een eensluidende manier invulling geven aan de voetbalactiviteiten.meer »

Speciale inschrijfvoorrang SWZ-jeugd voor Clubfabriek.nl Voetbaldagen

5 maart 16:00  Voetbalfanaten opgelet! Van 12 tot en met 15 juli aanstaande vinden de Clubfabriek.nl Voetbaldagen plaats op het sportpark van Sneek Wit Zwart. Jeugdleden van de vereniging kunnen deze week met speciale voorrang inschrijven!meer »

Club van 100 schenkt twee pupillengoals

23 februari 21:45  De voetbalvereniging VV Sneek Wit Zwart is weer twee pupillengoals rijker. Toenemend gebruik door de vele jeugdteams leidde steeds vaker tot een uitdaging qua verdeling van deze goals.meer »

Hervatting onderlinge competities deels in nieuw jasje

20 februari 20:30  Vandaag werden voor de tweede keer dit jaar, na nu een sneeuw en ijs intermezzo, de onderlinge competities weer opgestart. meer »

Zaterdag 20 februari hervatting onderlinge competities

Voetbalactiviteiten voor morgen 6 februari afgelast

5 februari 18:45  Vanwege de te verwachten harde oostenwind en extreme gevoelstemperatuur zijn alle voetbalactiviteiten op 6 februari voor de jeugd afgelast.meer »

Jeugdafdeling Sneek Wit Zwart weer actief

16 januari 16:30  Zaterdag zijn de onderlinge competities voor de jeugd weer van start gegaan. De technisch coördinatoren hebben gezamenlijk weer een gevarieerd programma in elkaar gedraaid.meer »

Interne jeugdcompetities per 16 januari hervat

29 december 20:00  Deze week is besloten dat we per 16 januari op de zaterdagen weer starten met interne jeugdcompetities en onderlinge wedstrijden.meer »

Mag ik straks weer meedoen? Jeugdsportfonds helpt

18 december 9:15  Door de coronacrisis hebben meer gezinnen te maken met geldzorgen. Veel kinderen en jongeren kunnen hierdoor niet meedoen met voetbal, hockey, dansen, muziek of judo. meer »

Laatste ronde interne jeugdcompetitie eindigt spectaculair!

Familie Quillan bedankt vereniging

17 december 19:45  De familie van Quillan is dankbaar voor hetgeen iedereen tot nu toe voor hen betekend heeft.meer »

Traditie “Pietentraining” ook dit jaar weer in stand gehouden bij de JO8 en JO9

12 december 19:00  Op woensdag 2 december stond de kinderen van de JO8 en JO9 teams een verrassing te wachten. In de aanloop naar deze trainingen was er aan een aantal kinderen al te merken dat ze een vermoeden hadden van het verloop van de training. Het was namelijk de training vóór pakjesavond. In de voorgaande jaren werd deze training altijd bezocht door pieten.meer »