Bewust Begeleiden - VV Sneek Wit Zwart

Bewust Begeleiden

Bewust Begeleiden bij vv SWZ Boso Sneek

In de zomer van 2012 is het project Bewust Begeleiden van start gegaan. Dit project richt zich primair op de wijze waarop jeugdspelers begeleid worden ten aanzien van spelplezier, zelfvertrouwen en verantwoordelijkheid. Omdat uiteindelijk iedereen (leiders, trainers, ouders, commissies) in onze vereniging hier in meer of mindere mate bij betrokken is gaat het dus ook over de cultuur binnen onze voetbalvereniging en de gedragsnormen die wij voorstaan.
Het project Bewust Begeleiden wordt vormgegeven door het projectteam bestaande uit Sjoerd Feenstra, Wiebe Zoethout, Wietse de Haan en Sharon Huitema. Ambassadeurs van het project zijn onder andere Geert Jelle de Vries, Martin van Klaveren en Sherida Spitze.
Het project Bewust Begeleiden maakt gebruik van verschillende instrumenten. Zo zijn er bijvoorbeeld voorlichtingsbijeenkomsten voor specifieke doelgroepen, trainingen op maat en “1 op 1” ondersteuning. Alle activiteiten van het project zijn gerelateerd aan de Visie Bewust Begeleiden die in december is vastgesteld.
Onderaan de pagina vindt u de belangrijkste data waarop er activiteiten plaatsvinden in het kader van het project Bewust Begeleiden. Indien u niet specifiek tot de benoemde doelgroep voor een sessie behoort, maar deze toch graag wilt bijwonen kunt u contact opnemen met het projectteam.
Voor vragen, suggesties, ideeën, meldingen van voorvallen of ongewenst gedrag. Wij zijn elke eerste zaterdag van de maand van 12:00 uur tot 13:00 uur aanwezig in de bestuurskamer. U kunt het  projectteam ook benaderen per e-mail via bewustbegeleiden@swzbososneek.nl. Of te volgen via   @BBegeleiden Bewust Begeleiden SWZ boso Sneek


Visie Bewust Begeleiden

Website over Positief Coachen
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!