Senioren

OUD Sneek ontvangt nieuwe ballen en hesjes

1 september 18:15  Afgelopen vrijdag kreeg Oud Sneek uit handen van Milan Diekstra namens tg-outlet 12 nieuwe trainingsballen en 20 trainingshesjes aangeboden.meer »


Voorbereiding Sneek Wit Zwart 1 & 2 gestart!

20 augustus 11:30  Afgelopen weekend hebben Sneek Wit Zwart 1 & 2 de eerste volledige trainingsweek afgesloten met een geslaagd trainingskamp in Ermelo.meer »


Oefenwedstrijd gepland? Geef het door!

20 augustus 9:45  Langs deze weg het jaarlijkse verzoek aan alle jeugd- en seniorenteams om alle oefenwedstrijden door te geven aan het wedstrijdsecretariaat.meer »


Harry Wasch nieuwe hoofdtrainer Sneek Wit Zwart VR1

4 augustus 8:00  Met het aantrekken van Harry Wasch heeft Sneek Wit Zwart de technische staf voor de Vrouwen 1 voor het volgend seizoen rond. meer »


VR1 treft DWP, SJO WTTC en Balk in bekercompetitie

1 augustus 17:15  Het vrouwen-vlaggenschip van Sneek Wit Zwart weet welke drie ploegen ze treft in de eerste ronde van de districtsbeker. meer »


Bekerprogramma's Sneek Wit Zwart 1 en 2 bekend

1 augustus 15:30  Afgelopen week zijn de bekerindelingen voor Sneek Wit Zwart 1 en 2 bekendgemaakt. De indeling en het bijbehorende programma voor beide teams zijn als volgt.meer »


Belangrijke data en gegevens komend seizoen

12 juli 22:00  Hoewel voor de meesten van ons de vakantie voor de deur staat of zelfs al begonnen is wordt er achter de schermen hard gewerkt aan de voorbereiding van het volgende seizoen.meer »


Niels Boot behaalt UEFA TC2

2 juli 19:00  Afgelopen week heeft Niels Boot na maandenlang te moeten wachten zijn UEFA TC2 cursus kunnen afronden! Boot startte in het seizoen 2019/2020 met de cursus maar vanwege de corona-pandemie werd deze in maart vorig jaar stilgelegd, in de tussentijd konden alle theoretische opdrachten gelukkig wel afgerond worden.meer »


Ongeslagen Sneek Wit Zwart MO15-1 wint Regio Cup

26 juni 17:00  In Bolsward heeft Sneek Wit Zwart MO15-1 zaterdag ook de laatste wedstrijd in de Regio Cup gewonnen. Onze meiden hebben daarmee de titel in deze bijzondere competitie veroverd! meer »


Voorlopige indeling OUD Sneek ook bekend

25 juni 18:15  In navolging van de indelingen bij de prestatieteams, de jeugd, vrouwen en meiden kan de TC nu ook de voorlopige indeling van OUD Sneek bekendmaken.meer »


A-selectie van start met voorbereiding op 2021/'22

24 juni 14:30  Gisteravond is de voorbereiding gestart op komend voetbalseizoen, zowel vv Sneek Wit Zwart 1 als 2 gingen voor het eerst de kunstgrasweide in. Nadat beide hoofdtrainers de handtekening hadden gezet onder hun overeenkomst werd afgetrapt met een groepsgesprek/voorstelrondje alvorens beide groepen een lichte training voorgeschoteld kregen.meer »


Contracten nieuwe trainers Rietdijk en Ergöz getekend

24 juni 13:45  Gisteravond hebben Carlo Rietdijk en Erhan Ergöz de handtekening gezet onder de overeenkomsten waarmee ze zich komend jaar als hoofdtrainer verbinden aan vv Sneek Wit Zwart. Na de krabbels van voorzitter Michel Rietman en penningmeester Pieter Blaauw was het de beurt aan beide oefenmeesters om de contracten te tekenen.meer »


Bekendmaking voorlopige selecties VV Sneek Wit Zwart 1 & 2

1 juni 17:00  Afgelopen weken heeft de selectieprocedure plaatsgevonden om te bepalen welke spelers komend seizoen aansluiten bij de 1e en 2e selectie van VV Sneek Wit Zwart. De Corona-maatregelen beperkten de mogelijkheden om met de voltallige groep van 38 spelers te trainen, enkel de spelers jonger dan 27 mochten de kunstgrasweide in voor onderlinge wedstrijden.meer »


Bierproeverij en Pubquiz zeer geslaagd

30 mei 17:45  Vrijdagavond 28 mei was het zover en was de virtuele kroeg van Sneek Wit Zwart volgeladen met enthousiastelingen. De genodigden moesten lange tijd het trainen en nu nog steeds de wedstrijden missen. En net zo erg of misschien nog wel erger de derde helft.meer »


Nog enkele krukken vrij: Bierproeverij en pubquiz

26 mei 18:45  Vrijdag is het zover en gaan we samen quizzen. Vandaag laatste gelegenheid tot aanmelden! meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!