Senioren - VV Sneek Wit Zwart

Senioren

Teamfoto's seizoen 2023-2024

21 september 21:30  Komende zaterdag gaan we voor de thuisspelende teams beginnen met het maken van de teamfoto's. meer »


VV Sneek Wit Zwart 1 wenst iedereen een prettige vakantie

15 juli 12:15  Afgelopen dinsdag heeft VV Sneek Wit Zwart 1 het eerste blok van de voorbereiding voor eigen publiek afgesloten met een oefenwedstrijd tegen Drachtster Boys (uitslag 2-1). meer »


Semplonius hoofdtrainer beloftenteam, selecties VV Sneek Wit Zwart 1, 2 & 3 bekend

17 juni 10:15  Het beloften-team van VV Sneek Wit Zwart uitkomende in de reserve 2e Klasse zal komend seizoen onder leiding staan van Andre Semplonius. Als oud-speler en trainer is Andre geen onbekende bij onze vereniging, hij mag gerust een echte SWZ'er genoemd worden.meer »


VV Sneek Wit Zwart G1 speelt prima toernooi bij HTC

6 juni 19:00  Afgelopen zaterdag speelden de sterren van VV Sneek Wit Zwart G1 een toernooi bij HTC in Zwolle. Ze hadden een vol programma van 6 wedstrijden en konden meedoen aan de penalty bokaal.meer »


Tiemen Landman versterkt vv Sneek Wit Zwart

30 mei 22:30  Na de zomerstop zal Tiemen Landman bij het vlaggenschip van onze vereniging aansluiten, hij komt over van De Walde uit Elahuizen, Oudega & Kolderwolde. Afgelopen seizoen had Landman met maar liefst 19 treffers een groot aandeel in het kampioenschap van de 5e Klasser, hij kiest er dus niet voor om met zijn dorpsgenoten een klasse hoger te acteren maar kiest voor een nieuwe uitdaging.meer »


VV Sneek Wit Zwart VR1 groots gehuldigd!

24 mei 21:15  Afgelopen zaterdag stond voor de VR1 de laatste wedstrijd van het seizoen op het programma. Tegenstander was VV Balk VR1, maar eigenlijk draaide het voor de dames van VV Sneek Wit Zwart VR1 maar om één ding en dat was de huldiging voor het kampioenschap.meer »


Tromp opvolger Ruiter bij VV Sneek Wit Zwart VR1

12 mei 19:15  VV Sneek Wit Zwart heeft voor het aankomend seizoen in Jolanda Tromp (49) een nieuwe hoofdtrainster gevonden voor Vrouwen 1. Tromp volgt Ivo Ruiter op die, na een dienstverband van 7 jaar in verschillende trainersfuncties, zelf weer gaat voetballen. meer »


Indeling senioren Dames seizoen 2023-2034

5 mei 12:30  De afgelopen weken is de technische commissie bezig geweest met de indelingen van alle teams. Hierin is ook gekeken naar het huidige technische beleid van VV Sneek Wit Zwart en de visie op het dames voetbal. De technische commissie is bezig met de verdere professionalisering van onze damesafdeling.meer »


SNEEK WIT ZWART VR1 KAMPIOEN

29 april 15:30  Sneek Wit Zwart VR1 heeft zaterdag, zonder zelf te spelen, het kampioenschap in de derde klasse gepakt.meer »


Vrijdagavond 21 april 7 tegen 7 vrouwen 18+ op ons sportpark

15 april 20:00  21 April strijkt de vrouwen 18+ caravaan neer op het sportpark van VV Sneek Wit Zwart. De dames van ZMVV Zeerobben, O.N.S. Sneek, S.D.S., F.F.S. en uiteraard die van VV Sneek Wit Zwart VR18+1 werken dan hun onderlinge wedstrijden af. Na afloop muziek en het fameuze draaiend rad. Aftrap 18:30.meer »


Steffen Haytema maakt overstap naar VV Sneek Wit Zwart

6 april 17:45  In navolging van het drietal spelers van Flevo Boys zal na de zomer Steffen Haytema bij de A-selectie van VV Sneek Wit Zwart aansluiten. meer »


Vrijdagavond 45+ competitie, na afloop live muziek

30 maart 14:15  Aankomende vrijdagavond 31 maart wordt er op ons sportpark een toernooironde afgewerkt in de 45+ competitie.meer »


L.O.S.T. toernooi op 2 juni bij VV Sneek Wit Zwart

17 maart 17:30  Na 3 jaren van afwezigheid wordt er dit jaar weer een L.O.S.T. toernooi georganiseerd en wel op vrijdag 2 juni bij VV Sneek Wit Zwart meer »


Strikwerda, Mesu & Zandbergen nieuwe gezichten in selectie VV Sneek Wit Zwart

9 maart 21:15  Roelof Strikwerda, Maarten Mesu en Yander Zandbergen verruilen komende zomer het rood-wit van Flevo Boys voor het wit-zwart van VV Sneek Wit Zwart.meer »


Vacature hoofdtrainer voor het 2e elftal (zaterdag)

21 januari 11:45  Voor het seizoen 2023/2024 is VV Sneek Wit Zwart op zoek naar een hoofdtrainer voor het 2e elftal (zaterdag).meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!