Stichting 'Vrienden Sporthal Wit Zwart Sneek' opgeheven

10 september 2021 16:30

De stichting 'Vrienden Sporthal Wit Zwart Sneek' is opgeheven. Na ruim dertien jaar laat het stichtingsbestuur nu weten dat haar taak volbracht is.

In de afgelopen jaren heeft de stichting tientallen projecten binnen de fusievereniging Sneek Wit Zwart, ontstaan uit een samengang van Wit Zwart Sneek en VV Sneek, financieel en organisatorisch ondersteund.

Het bestuur van de stichting 'Vrienden Sporthal Wit Zwart Sneek' heeft een brief geschreven aan alle oud-Wit Zwart Sneek leden. Deze brief omvat de formele verantwoording en opheffing van de stichting en is hieronder te lezen.

Het verenigingsbestuur van Sneek Wit Zwart wil het stichtingsbestuur langs deze weg bedanken voor alle inspanningen die zij heeft verricht. Zonder de bijdrage van de stichting waren veel zaken binnen de vereniging in de afgelopen jaren een stuk moeilijker te realiseren geweest. Mede dankzij de stichting en haar betrokken bestuurders heeft de nieuwe vereniging Sneek Wit Zwart zich kunnen ontwikkelen tot de bloeiende volksclub zoals wij die op dit moment kennen. Dank daarvoor namens alle Sneek Wit Zwart-leden!

WZS