Frank Slob en Marjon Huisman nieuwe Vertrouwenspersonen - VV Sneek Wit Zwart

Frank Slob en Marjon Huisman nieuwe Vertrouwenspersonen

8 december 2021 18:15


Vanaf 1 december heeft VV Sneek Wit Zwart twee nieuwe Vertrouwenspersonen, te weten Marjon Huisman-Brandsma en Frank Slob. Ze stellen zichzelf even voor.

Binnen VV Sneek Wit Zwart fungeert de Vertrouwenspersoon als eerste aanspreekpunt bij (dreigende) incidenten en kunnen zij mensen doorverwijzen naar KNVB vertrouwenspersonen of andere ondersteunende instanties. De Vertrouwenspersoon biedt een luisterend oor en zoekt samen naar oplossingen. Ze nemen meldingen aan, informeren over eventuele vervolgstappen, verzorgen procesbegeleiding en hebben een adviesrol richting de vereniging, het bestuur. Uiteraard wordt alle informatie vertrouwelijk behandeld.

Marjon Huisman-Brandsma

Marjan HuismanMijn naam is Marjon Huisman en ik ben getrouwd met Bouwe. We hebben vier kinderen (2008, 2011, 2012, 2013) waarvan er, op dit moment, 3 bij Sneek Wit Zwart sporten. Daardoor zijn wij ook regelmatig op het park te vinden.

Ik werk als zorgcoördinator op een school voor Speciaal (Voortgezet) Onderwijs (Sinne) in Sneek. Dit doe ik met veel plezier, het is een prachtige school met een fantastische doelgroep. Verder houd ik van varen, hardlopen/sporten en lekker eten.

Ik hoop dat ik voor alle meisjes/dames een makkelijk te vinden aanspreekpunt mag zijn wanneer er iets onwenselijks gebeurt. Ik ben te bereiken via de mail op marjonhuisman@hotmail.com en via de telefoon op 06-18802703.

Frank Slob

Mijn naam is Frank Slob, geboren in 1948 en opgegroeid in Sneek. Ik ben getrouwd met Trynke en hebben vier kinderen en twee kleinkinderen. In 1966 ben ik verhuisd naar Amsterdam voor mijn studie geneeskunde en in 2006 teruggekomen naar Sneek.

In mijn werkzame leven heb ik van 1981 tot 2013 gewerkt als cardioloog in het Waterlandziekenhuis te Purmerend en van 2014 tot 2020 parttime in het Antoniusziekenhuis in Sneek. Van 2013 tot 2020 ben ik voorzitter geweest van onze voetbalvereniging Sneek Wit Zwart. Nog steeds kom ik graag naar onze voetbalvelden om te kijken en een ambassadeur te zijn voor de vereniging. Ik ben een liefhebber van vrijwel alle sportactiviteiten en volg alles in de media met name voetbal. Mijn hobby’s zijn vooral bridgen, schaatsen, fietsen en lange afstand wandelen.

Ik wil graag voor alle voetballers, die binnen onze vereniging geconfronteerd worden met ongewenste omgangsvormen, een veilig aanspreekpunt zijn. Ik ben telefonisch te bereiken via 06-53734632 en via email: f.d.slob@gmail.com

Wietze de Haan bedanken wij voor zijn betrokkenheid bij onze vereniging als Vertrouwenspersoon in de afgelopen jaren, zijn bijdrage hierin wordt door ons zeer gewaardeerd.

Zie ook:

Delen

Lees meer over:
Veilig Sportklimaat Vertrouwenspersoon

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!