Jeugdopleiding drie gediplomeerde trainers rijker - VV Sneek Wit Zwart

Jeugdopleiding drie gediplomeerde trainers rijker

16 mei 2023 18:00


15 Mei hebben een drietal jeugdtrainers van VV Sneek Wit Zwart succesvol de KNVB opleiding juniorentrainer afgerond.

Tijdens de opleiding krijg je verschillende opdrachten die jou helpen bij het ontwikkelen van jouw vaardigheden als trainer-coach. De opleiding bestaat verder uit twee delen: een opleidingsdeel en een ervaringsdeel.

Het opleidingsdeel bestaat uit acht bijeenkomsten verspreid over een periode van 12 tot 14 weken. Een bijeenkomst vindt plaats in de avond en duurt 3 uur. Tijdens deze bijeenkomsten zijn de deelnemers bezig met het geven van trainingen en het coachen van wedstrijden. Deze praktijk wordt afgewisseld met uitleg, veel interactie en inhoudelijke verdieping over deze onderwerpen. Het ervaringsdeel bestaat uit het trainen en coachen van jouw eigen juniorenteam. Tijdens dit ervaringsgedeelte worden opdrachten uitgevoerd en kunnen de tips die de deelnemers hebben gekregen tijdens de bijeenkomsten in de praktijk worden gebracht.

Anton, Wilco en Sjoerd van harte gefeliciteerd en veel succes volgend seizoen met UEFA C!

De jeugdopleiding van VV Sneek Wit Zwart maakt graag samen met haar trainers haar ambities waar. Voor een aantal jeugdteams zijn we nog op zoek naar enthousiaste trainers.
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!