Start trainingen in het nieuwe seizoen

1 juli 2015 21:00


Vanzelfsprekend zijn we al weer druk bezig met de voorbereidingen op het nieuwe seizoen. Op onze website kun je de speeldagenkalender seizoen 2015-2016 al vinden, zie wedstrijdinfo/speelkalender.

Uit deze kalender blijkt dat de bekerwedstrijden voor onze (jeugd-) selectieteams beginnen op zaterdag 22-08. Alle competities starten in het weekend van zaterdag 05 september.

De trainingen starten op:

Teams

Week

A1, A2, B1, B2, C1, C2,

D1, D2, E1 t/m E4, F1 t/m F3

VR1

 

Week 32 (03 t/m 09 aug.). Daadwerkelijke trainingsdagen/tijden zie trainingsschema

Overige teams

 

Week 34 (17 t/m 23 aug.)

 

De trainingstijden en veldindelingen zijn inmiddels ook op deze site te vinden.

Het is mogelijk dat trainers van tijden afwijken, zij stemmen dit dan af met het Hoofd Jeugdopleiding FED (Ernst Veldman) of ABC (Bernard Kalteren) en communiceren zelf over aanvang trainingen naar leiders en/of spelers/ouders.

Verder:

  • We rekenen erop dat iedereen bij trainingen en wedstrijden aanwezig is. Kun je echt niet: bespreek dit dan tijdig even met trainer of leider.
  • Trainers/leiders maken zelf het programma voor de voorbereiding op het competitieseizoen door middel van beker- en oefenwedstrijden. Trainers/leiders zullen zelf de spelers hiervan op de hoogte stellen.
  • Zorg ervoor dat je de beschikking hebt over een geldige spelerspas.
  • Voor aanvang van het nieuwe seizoen krijgen de leiders de passen, de tas met shirts en de instructie map. Communicatie hierover vindt nog plaats.
  • Voor aanvang van het seizoen maakt de leider het was-, rij en grensrechterschema. In dit schema is ook plaats voor het corvee-schema. In het komend seizoen vragen we meer aandacht voor het netjes houden van onze accommodatie en materiaal. We gaan ervanuit dat iedereen mee helpt. Vele handen maken licht werk !
  • Vrijwilligerswerk is leuk en leerzaam! Mocht je graag als leider, grensrechter of in een andere functie wat voor de vereniging willen doen, laat het dan even weten via jeugdsecretaris@swzbososneek.nl.
    Wij zien daarbij natuurlijk graag veel reacties van ouders !
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!