Inroostering kantinediensten 18+ leden, hoe zat het ook alweer?

27 september 2017 17:45


Sinds voetbalseizoen 2016/2017 is de kantinedienst verplicht geworden voor de 18+ leden van onze vereniging, die geen andere (vaste) vrijwilligerstaak voor de club verrichten. Dit is besloten in de Algemene Ledenvergadering van 2015.

Hoe werkt dit?

De kantinecommissie roostert de leden in. Het lid krijgt hierover een email met daarin datum en tijdstip van de kantinedienst.  Om te kunnen ruilen of het rooster in te kunnen zien dient het lid zich te registeren via de website van SWZ bij “mijn SWZ”

Het kan natuurlijk voorkomen dat een kantinedienst niet gelegen komt. In dat geval wordt  van het lid verwacht zelf deze dienst te ruilen of iemand anders te vinden voor de dienst. Het is niet de bedoeling om afbericht te doen.

Ook kan het voorkomen dat een lid al een vrijwillge functie bij SWZ uitoefent. Neem in dat geval per email contact op.

Het is gebleken jammer genoeg dat er erg weinig vrijwilligers zijn voor de kantinediensten. Daarom is het heel belangrijk dat de leden 1 keer per seizoen zelf staan. We willen allemaal graag dat de kantine open is voor een drankje na de wedstrijd of om te zijn tijdens wedstrijden of natuurlijk voor de feestjes.   En dat bereiken we  door allemaal ons steentje bij te dragen!

Let wel: de mail wordt verstuurd naar het mailadres wat bekend is bij de club. Twijfel je over de juiste email, graag dan een correctie naar de ledenadministratie.

Met vriendelijke groet

Kantinecommissie SWZ Boso Sneek

Zie ook:

Delen

Lees meer over:
Kantinedienst Vrijwilligerstaakverplichting

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!