Bergum BCV Combinatie JO19-1 - SWZ Boso Sneek JO19-1

Scheidsrechter

Bosgraaf, D.

Accommodatie

Onbekend

Na voor de winterstop onnodig 0-3 verloren te hebben, stond vandaag het uitduel op het programma.

Vel begin. 4e minuut 0-1 na mooie aanval en voorzet op Stefan. BCV geeft goed tegenstand en gaat ook vel de duels in.
10 min wederom kans, nu voor Mats na mooie spelhervatting van keeper Shakur.
15 min SWZ Boso Sneek speelt met 10 man. Joey Westerhof is voor een blessure behandeling eruit.
BCV maakt hier gebruik van en scoort met hoge voorzet over links de gelijkmaker 1-1.
Westerhof kan niet meer meedoen en wordt meteen na de goal gewisseld voor Kars Flapper. BCV gaat door en krijgt weer een goede kans via links, maar schot gaat voorlangs.
Eerste half uur wordt er in hoog tempo gespeeld. Inzet vanuit corner van BCV wordt in 32e min goed gekeerd door Shakur.
Goede kans SWZ Boso Sneek, bal terug op Joey H. van Harmen. Schot met links gaat net voorlangs. 41e minuut scoort BCV 2-1 nadat ze enkele duels weten te winnen. 44e minuut schot van Mats op de linker paal. Teams zijn gelijkwaardig. 46' minuut vrije trap van Sidney, wordt bal op lat gekopt door Jorn. Het zit even niet mee voor SWZ Boso Sneek. Ruststand 2-1 voor BCV.

Tweede helft gaat meteen weer in hoog tempo door. 50 min mooi schot richting kruising van Mats wordt door keeper overgetikt. Corner levert niks op.
Vlak daarna beland afstandsschot van BCV op de bovenkant lat bij SWZ Boso Sneek.
Aanvallende actie van Mats over links in 59e min. Bal gaat net over. 61e minuut scoort Jorn na goed doorgaan en voorzet van Nils de 2-2. SWZ Boso Sneek moet nu doorgaan.

70 min: na een goede aanval van Leon schiet Jorn rakelings over. SWZ Boso Sneek heeft licht overwicht, maar moet voor uitvallen BCV voorzichtig zijn. 74' min steekpass van Stefan, hier kan Mats net geen goede kans uit creëeren. SWZ Boso Sneek houdt de druk erop. 75 min schot BCV wordt goed gekeerd door Shakur. 77 min blessure behandeling voor Nils. Hij kan weer meedoen. Na onzorgvuldig verdedigen scoort BCV vanaf links de 3-2 in de 80e minuut. 3 minuten later scoort BCV 4-2 vanuit een counter waar wederom niet sterk verdedigd wordt. 88 min penalty SWZ Boso Sneek, Jorn schiet raak, 4-3. SWZ Boso Sneek gaat nog voor gelijkmaker. Joey H geblesseerd eraf, Joris Speelman komt erin. Laatste minuut vrije trap Sidney mist doel. In blessure tijd maakt Mats een schitterende 4-4. Paul Richard haalt nog bal van de lijn, waarna uit de counter Jorn op de keeper van BCV stuit. Eindstand 4-4, een verdient gelijkspel.