Club van 100 - VV Sneek Wit Zwart

Club van 100

LogoZoals het een goede amateurclub betaamd, heeft ook voetbalvereniging VV Sneek Wit Zwart een ‘Club van Honderd': een club mannen, vrouwen en bedrijven die € 50,- (voorheen Hfl 100,- en daarna maar liefst 20 jaar € 45,-) per jaar doneren aan een onafhankelijke club. Onafhankelijk betekent dat de administratie van de Club van Honderd niet tot de boekhouding van de vereniging behoord. Het bestuur van de Club van Honderd bepaalt zelf wat er met de inkomsten gebeurd.

Doelstelling

De Club van 100 probeert in de breedste zin van het woord de voetbalvereniging te ondersteunen. Dit kan bestaan uit financiële bijdragen voor de jeugdafdeling, het G-voetbal, live muziek in de kantine na een thuiswedstrijd, aanschaf gereedschappen voor de terreincommissie of zaken ter vervanging of verfraaiing aan de accommodatie.

Voorbeelden van dit laatste zijn het marmeren aandenken (direct bij binnenkomst op het complex) geschonken tijdens het 100 jarig jubileum en een eregalerij in de kantine waar de mooiste prijzen van de vereniging staan uitgestald.
Kortom uw geld wordt goed besteed!

Bijeenkomst

Jaarlijks organiseert het bestuur een bijeenkomst na afloop van een thuiswedstrijd van het eerste elftal. Onder het genot van een hapje en drankje kunnen er ideeën worden aangedragen over mogelijke doelen die we zouden kunnen ondersteunen.

Lid worden

Wilt u ook graag lid worden van de Club van Honderd om zo onze voetbalvereniging te steunen, bel dan met één van de genoemde bestuursleden. Wij hopen u binnenkort als lid te mogen begroeten!

Bestuur Club van 100

Jan Jansen 0515-411900
Jeroen Jansen 06-55551935
Marten Feenstra 06-53267598

 Club van 100


Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!