SWZ Boso Sneek-leden: verenig u!

1 oktober 2018 11:00

Secretaris

Als je op internet zoekt naar een betekenis van het woord ‘verenigíng’ dan kom je heel veel verschillende synoniemen en uitleggen tegen. De meest interessante voor onze voetbalvereniging is toch wel deze:

‘Een groep mensen met gelijke interesse’

Waarom zal je je afvragen? Onze vereniging is er op gericht om het voor iedereen mogelijk te maken om op zijn of haar niveau een hobby uit te richten. Spelers die op een zo hoog mogelijk niveau willen spelen, krijgen daar de kans toe, maar ook spelers die alleen bezig willen zijn kunnen terecht bij onze vereniging aan de Molenkrite. Of in de Sneker sporthal niet te vergeten…

 

Ook onze voetbalvereniging kan niet zonder de mensen die het elke week weer mogelijk maken om iedere hobbyist te voorzien van de randvoorwaarden voor het uitoefenen van zijn hobby. Scheidsrechters, kantinepersoneel, leiders, trainers, terreinmedewerkers, administratie en zo zijn er vast nog wel meer functies die er voor zorgen dat er gevoetbald kan worden.

 

Helaas wordt de groep van mensen die deze rollen oppakken steeds kleiner en willen we graag iedereen oproepen om aan te sluiten bij onze huidige enthousiaste vrijwilligers, want we zijn een vereniging en alleen ‘verenigd’ blijven we er voor zorgen dat iedereen zijn hobby uit kan voeren. Samen zorgen we er voor dat onze mooie vereniging kan blijven bestaan!

 

SAMEN IS NIET ALLEEN

(bron: film/serie All Stars)

  

Wil je samen met onze grote groep ‘helden van de velden’ zorgen dat onze leden zijn/haar hobby kan blijven uitoefenen? Mail dan naar secretariaat@swzbososneek.nl of spreek iemand van onze ‘helden’ aan!! Een overzicht van de hulpvragen vind je hier.

- Secretariaat
Delen

Lees meer over:
Vrijwilligers

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!