Record aantal deelnemers aan SWZ zaaltoernooi voor kinderen met een beperking

20 december 2018 19:00


Maar liefst voor de 16e keer mogen wij op 3 januari a.s. weer ons traditionele zaaltoernooi voor kinderen met een beperking organiseren. Elk jaar weer een feest voor de deelnemende teams met als hoogtepunt altijd de strijd om de HAMILTON BRIGHT PENALTY BOKAAL.

Ook mogen we dit jaar de teams van ONR uit Roden en een mix team van de vv Balk begroeten. Wij hopen dat deze 2 ploegen zich snel thuis zullen voelen in de Schuttersveld sporthal.

Naast genoemde clubs verschijnen ook de teams van Kids-United, Joure, Drachten, Flevo Boys, Blauw Wit’34, Broekster Walden en natuurlijk onze eigen vedetten van SWZ.

Voetballen tijdens de kerstvakantie is al bijna niet meer weg te denken bij het CP team van SWZ en daar zijn we als begeleiding van dit team trots op. Dat we samen met al onze vaste medewerkers, scheidsrechters, mensen van de EHBO al deze jongens en meisjes een fantastische voetbaldag kunnen bezorgen.

Een record aantal deelnemers bij de 16e editie van ons toernooi. Maar liefst 16 teams zullen gaan strijden om de punten op de hen bekende sportieve wijze.

De wedstrijdleiding en de muziek  is ook dit jaar weer in handen van Marco Rypkema en Niels Boot, terwijl scheidsrechter Jan Bouma alweer aan zijn 10e toernooi bezig .

Jan Jansen is ”gastheer” voor de aanwezige sponsoren in de sporthalkantine compleet met koffie en gebak met het clublogo. Herman Vis is weer in zijn vertrouwde functie van ”chef sporthal” en hij regelt alles op de hem bekende rustige wijze terwijl Loet Boot begint aan zijn 16e toernooi als “toernooi directeur”.

We hopen vele SWZ leden te mogen begroeten op 3 januari a.s. in de SCHUTTERSVELD SPORTHAL. Aanvang 9:30.

Delen

Lees meer over:
SWZ Boso Sneek CP

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!