SWZ Boso Sneek F2 verslaat in eigen huis IJVC F1

vv Sneek Wit Zwart JO9-2

4 - 2

IJVC F1

Competitie

F-pupillen zaterdag, F2, 3e klasse 29

Datum

19 september 2015 9:00

Accommodatie

Sportpark vv Sneek Wit-Zwart
Molenkrite 132
8608 XK
SNEEK
tel. 0515-413577

Vandaag stond om negen uur de wedstrijd tussen de nummer 5 en 9 in de 3e klasse 29 op het programma. Aan de Molenkrite, waar het vandaag heerlijk voetbal weer was, werd onder de deskundige leiding van Frans Vroegop afgetrapt door IJVC F1.


Jayden begon vandaag tussen de palen en kreeg al vrij snel een corner van IJVC te verwerken. Daarna waren de betere kansen voor SWZ Boso Sneek. Het eerste wapenfeit was van Jesse die maar net naast schiet. Na ongelukkig uitverdedigen van IJVC volgt opnieuw een schot van Jesse waarna de keeper van IJVC knap weet te redden. Ook Justin test de keeper met een schot en ook deze test wordt doorstaan. Even later is het dan toch raak en Sven laat de 1-0 aantekenen. De 2-0 volgt na een prima voorzet van Steffan die beheerst wordt afgerond door Joost. IJVC maakt na een snelle aanval de 2-1. Keeper Jayden komt nog wel goed uit z’n goal maar IJVC weet de vrije man te vinden die beheerst en hard de 2-1 binnen schiet. Aan de andere schiet Jesse weer hard op de goal en volgt er nog een corner van Steffan. IJVC weet vervolgens 2-2 te maken en komt er even later gevaarlijk en snel uit. Damian ziet zich tegenover vier aanvallers van IJVC geplaatst en lost het vakkundig op. Jesse gaat met de bal aan de haal op de rechter flank en schiet hard op de goal. Via de paal komt de bal voor de linker van Sven die zonder na te denken de bal knap in de goal werkt: 3-2. Dit is tevens ook de ruststand.  

De zeer vermakelijke pot voetbal met twee teams die aan elkaar gewaagd zijn vervolgd zich in de tweede helft. Steffan is inmiddels keeper en er volgen kansen over en weer. De keeper van IJVC weet in tweede instantie een inzet te stoppen na een vrije trap van SWZ Boso Sneek. Dan komt SWZ Boso Sneek geruime tijd onder druk te staan. Er volgt een serie corners voor IJVC en waar de bal er gelukkig niet in wil krijgt SWZ Boso Sneek ‘m ook niet lekker weg. Steffan weet de gelijkmaker te voorkomen met een knappe reflex. Hij werkt de hoge bal nog net over op het dak van het doel. Tot opluchting van het in ruime getale aanwezige thuispubliek volgt de 4-2 en eindstand na een corner van Jesse. Jesse ziet de volledig vrij gelaten Justin en speelt ‘m kort. Deze heeft en neemt alle tijd om met een goed geplaatst schot de keeper en verdediging van IJVC kansloos te laten.

SWZ Boso Sneek behaalt de eerste drie punten en treedt volgende week in Woudsend om 10 uur aan tegen plaatselijke F1.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!