vv Sneek Wit Zwart 1 (zon) - Jong Achilles '29 (zon)

vv Sneek Wit Zwart 1 (zon) - Jong Achilles '29 (zon)

Zondag om 14.00 uur staat de degradatiekraker tussen SWZ Boso Sneek en Jong Achilles op het programma. Beide teams staan in de onderste regionen van de Hoofdklasse A en dus kan de wedstrijd worden bestempeld als een heus 'zes punten duel'. Kunnen de Snekers afstand nemen of verkleinen de Groesbekers de achterstand?

Beide elftallen beleefden afgelopen weekend een nare speelronde. Zo stond de ploeg van Germ de Jong tot de laatste minuut met 1-0 voor tegen DHC in Delft. Echter verloor het de wedstrijd alsnog in de laatste minuten van de wedstrijd. Alle reden voor de wit-zwarten om dit weekend revanche te halen voor deze nederlaag.

Jong Achilles speelde afgelopen weekend thuis tegen Alphense Boys. Lang wisten de reserves van Achilles zich verzekerd van een overwinning, maar in de slotfase wist de ploeg uit Alphen a/d Rijn de wedstrijd alsnog over de streep te trekken. Het werd uiteindelijk nog 2-4.

Het belooft dus zondag een spannende wedstrijd te worden op sportpark Tinga. Wie o wie trekt er aan het langste eind? We zullen het zondag zien.