Voorlopige indelingen MO- en JO-teams 2021-2022

7 juni 2021 19:30


Via bijgaande link kom je bij de voorlopige indelingen voor het seizoen 2021-2022. Daarnaast is aanvullende informatie bijgevoegd en vertellen we je graag waar je terecht kunt bij vragen of onduidelijkheden.

De TC's hebben met de indeling een zorgvuldig proces doorlopen en meerdere betrokkenen om hun zienswijze en input gevraagd.

Hoewel een indeling maken altijd al lastig is, kwam er dit seizoen de beperking als gevolg van corona bij. Daarnaast is de competitieopzet binnen de KNVB sinds vorig jaar omgezet in het zogenaamde vier fasenmodel. Dit heeft als gevolg dat na ieder blok van 5-6 wedstrijden gekeken wordt of het team op het juiste niveau speelt. Bij (grote) afwijkingen kan de KNVB dit bijsturen.
Voor de teamindeling kan dit ook betekenen dat we na afloop van een blok iets gaan wijzigen als daar aanleiding toe is. Het is namelijk best lastig om de jongere jeugdteams in te delen.

Voor de JO8-teams moet er niet teveel waarde worden gehecht aan team 1, 2 of 3. De JO8-teams worden namelijk alle drie op hetzelfde niveau ingedeeld. We zullen nauwkeurig volgen of de samenstelling voldoet of dat er mogelijk gedurende het seizoen iets moet worden gewijzigd.

Mocht je eventueel vragen hebben over de indeling dan kan je je wenden tot de volgende contactpersonen. Zij zullen je indien nodig door verwijzen:

  • MO-teams: via vmvoetbal@sneekwitzwart.nl
  • JO8 t/m 12: Marco Wennink via AC_JO11@sneekwitzwart.nl
  • JO13 t/m 15: Erik Overzet of Martin Vermanen via AC_JO13@sneekwitzwart.nl
  • JO17: Tjitte Hoekstra via AC_JO17@sneekwitzwart.nl
  • JO19: Robert Westhoff via AC_JO19@sneekwitzwart.nl

Bekijk hier de voorlopige indelingen

Delen

Lees meer over:
Jeugdafdeling Teamindelingen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!