In beeld: De Witte Lakenvelder League is begonnen!

3 oktober 2017 21:30

Afgelopen zaterdag dromden opa’s en oma’s, vaders en moeders, broertjes en zusjes samen rond het hoofdveld in Tinga voor de aftrap van De Witte Lakenvelder League.

Met een heuse vlaggenparade, muziek en applaus stelden de deelnemers van ONS Sneek en SWZ Boso Sneek zich voor aan het publiek, waarna het natuurlijk tijd werd voor het allerbelangrijkste: samen lekker voetballen.

In de De Witte Lakenvelder League spelen jongens en meisjes van beide verenigingen, onder begeleiding van de Regionale Voetbalacademie, een landencompetitie op zaterdagochtend. De deelnemers, tussen de 4 en 6 jaar oud, ontvingen na afloop uiteraard een bekertje De Witte Lakenvelder-ijs uit handen van de sponsor zelf.

Bekijk hier een uitgebreid fotoverslag van Nico Altenburg. Komend weekend wordt er vanaf 9 uur opnieuw een wedstrijdronde gespeeld. Geïnteresseerde spelertjes zijn van harte welkom om te komen kijken. Meer informatie over spelen en aanmelden is ook verkrijgbaar bij de secretariaten van de beide verenigingen.

De Witte Lakenvelder League