Hans de Jong nieuwe hoofdtrainer SWZ Boso Sneek

17 januari 2020 22:00


SWZ Boso Sneek heeft in Hans de Jong (57) uit De Knipe een nieuwe hoofdtrainer gevonden voor het aankomend seizoen. Hij volgt Germ de Jong op, die in november aangaf bezig te zijn aan zijn laatste jaar bij de vereniging.

De Voetbaltechnische commissie van SWZ Boso Sneek is zeer te spreken over het aantrekken van De Jong. “Hij neemt een karrenvracht aan ervaring mee in verschillende onderdelen binnen het voetbal”, laten de commissieleden weten na de succesvolle werving. De Jong en de Sneker 1e klasser zijn een verbintenis voor één seizoen aangegaan.

De Jong was in het verleden Hoofd Jeugdopleidingen bij SC Cambuur en heeft diverse functies bekleed binnen SC Heerenveen, zowel in de jeugdopleiding als bij de (jong-)senioren. De eerste seizoenshelft van dit voetbalseizoen was de oefenmeester hoofdverantwoordelijke bij derde divisionist Harkemase Boys, na de winterstop gaat hij aan de slag voor de rest van het lopende seizoen bij competitiegenoot GAVC.

SWZ Boso Sneek is momenteel koploper in 1F en hervat het seizoen op 26 januari met een thuiswedstrijd tegen Stadspark uit Groningen.

Vertegenwoordigers van de media kunnen voor meer informatie/verzoeken contact opnemen met persvoorlichting. Een overzicht van alle uitgaande persberichten is hier te vinden.

Foto: SC Heerenveen

Delen

Lees meer over:
Hans de Jong Hoofdtrainer SWZ Boso Sneek 1

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!