Home

De 50e editie van de Grote Clubactie gaat van start!

23 september 18:15  Al 50 jaar supporter van de mooiste momenten. Verenigingen in sport, hobby en cultuur financieel sterker maken én zorgen voor actieve leden die zich inzetten. meer »


Sneek Wit Zwart en ING slaan handen ineen zodat ieder kind kan voetballen

20 september 15:30  Iedereen moet kunnen voetballen, ook als het financieel even tegenzit. Uit onderzoek blijkt dat 1 op de 11 kinderen in Nederland opgroeit in armoede, waardoor het voor ouders soms lastig is om de contributie en andere benodigdheden van een sportclub te betalen. Vaak zijn er genoeg regelingen om te kunnen voetballen, ook als er even geen geld is. Regelingen die soms onvoldoende bekend zijn bij ouders en verenigingen. VV Sneek Wit Zwart en ING zorgen er samen met de KNVB, SchuldenlabNL, de VoorzieningenWijzer en de Nederlandse Schuldhulproute voor dat meer kinderen kunnen voetballen. Vanaf dit seizoen beschikt VV Sneek Wit Zwart over een financieel contactpersoon die gezinnen gaat helpen met het aanvragen van de juiste (lokale) regelingen te vinden zodat meer kinderen kunnen voetballen. meer »


Met VV Sneek Wit Zwart op 9 oktober voordelig naar sc Heerenveen - PSV

18 september 18:15  Zondag 9 oktober om 16:45 uur speelt sc Heerenveen tegen PSV. Koop je kaartje via VV Sneek Wit Zwart en betaal slechts 10 euro. 2 Euro daarvan krijgen wij als vereniging ook nog eens terug! meer »


Open trainingen bij VV Sneek Wit Zwart

15 september 19:30  Komende week ben je bij voetbalvereniging Sneek Wit Zwart van harte welkom om uit te proberen hoe leuk sporten in teamverband in het algemeen en voetballen in het bijzonder is. De open trainingen gelden voor zowel meiden als jongens en zijn uiteraard gratis. meer »


Kleedkamers beperkt geopend rond jeugdtrainingen

8 september 20:00  In verband met de exorbitante stijging van de energiekosten worden met ingang van maandag 12 september aanstaande maatregelen doorgevoerd om het energieverbruik op onze accommodatie te beperken.meer »


Clubwinkel SWZ Shop geopend op 10 september a.s.

1 september 9:00  Op zaterdag 10 september aanstaande is de SWZ Shop op het sportpark geopend! Je kunt tussen 10.00 en 12.00 uur jouw Sneek Wit Zwart-outfit scoren.meer »


VV Sneek Wit Zwart G1 trapt 31 augustus officieel seizoen 2022-2023 af.

30 augustus 17:15  Woensdag 31 augustus is de officiële opening van het seizoen voor het G-team senioren. Om 18:15 uur beginnen we met een broodje waarna we spelers en begeleiders meenemen in onze planning voor het nieuwe seizoen. meer »


Trainingen JO-teams donderdag 25 augustus afgelast

25 augustus 13:00  Vanwege de extreme warmte gaan de trainingen voor de jeugdteams vandaag niet door. Eventuele (oefen)wedstrijden gaan gewoon door tenzij de teamleiding anders aangeeft.


Sneek Wit Zwart 1 kijkt terug op nuttig en gezellig trainingsweekend

22 augustus 13:45  Afgelopen weekend sloeg Sneek Wit Zwart 1 haar kampement op in Ermelo, waar het jaarlijkse trainingskamp georganiseerd werd.meer »


Gebruik grasvelden tot 1 september niet toegestaan

14 augustus 21:00  Vanwege de langdurige droogte is het tot 1 september niet toegestaan gebruik te maken van de grasvelden (veld 2 en 3). meer »


Uitgifte klein voetbalmateriaal en shirts seizoen 2022-2023

12 augustus 19:00  Op donderdagavond 18 augustus van 19:30-21:00 uur en zaterdag 20 augustus van 10:30-12:00 uur willen we een uitgifte moment plannen.meer »


Trainingstijden, trainers, coaches en leiders F-League en JO teams VV Sneek Wit Zwart seizoen 2022-2023

15 juli 19:30  Afgelopen week vonden de meeste trainers tijd om hun overeenkomst voor volgend seizoen te tekenen. Het moment ook om de trainingstijden, coaches, leiders en uiteraard de trainers met jullie te delen.meer »


Competitie-indelingen Sneek Wit Zwart 1 en 2 bekend

8 juli 9:45  Vandaag heeft de KNVB de indelingen van de A-categorie bekendgemaakt, ons vlaggenschip komt zoals verwacht uit in een geheel Friese 2e klasse. Deze 2e klasse K bestaat uit 13 clubs waardoor er 24 speeldagen op het programma staan, dat zijn 2 minder dan afgelopen seizoen en betekend dus een tweetal weekenden zonder programma.meer »


Contracten getekend, seizoen Sneek Wit Zwart 1 gestart

29 juni 11:15  Gisteravond hebben Carlo Rietdijk en onze nieuwe assistent trainer Nick de Glee de overeenkomsten getekend waarmee zij zich voor komend seizoen aan onze club verbinden, onder toeziend oog van bestuurslid Voetbalzaken Ernst Veldman werden de documenten gesigneerd.meer »


Voorlopige selectie en voorbereiding Sneek Wit Zwart 2

29 juni 11:00  Na de overstap van het prestatievoetbal van zondag naar zaterdag is Sneek Wit Zwart afgelopen seizoen een compleet nieuw beloftenteam gestart, onder leiding van trainer Erhan Ergöz en teammanager Edwin Andringa werd het eerste seizoen in de reserve 3e klasse afgesloten met een 2e positie op de ranglijst. Na de zomer komt dit team uit in de reserve 2e klasse, vanuit de JO-19 maken enkele spelers de overstap en er sluiten enkele spelers van buiten de club aan, tevens zal onderstaande selectie nog aangevuld worden met enkele spelers uit de A-selectie.meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!