Paasactie VV Sneek Wit Zwart goed voor club en lokale ondernemers

5 april 12:00  Voetbalvereniging Sneek Wit Zwart heeft zaterdag het paasweekend afgetrapt met de uitgifte van speciale paaspakketten. Met de verkoop van de pakketten worden de club en lokale ondernemers gesteund. Beide hebben al maanden weinig inkomsten door de geldende coronabeperkingen.meer »

Laatste week Poiesz Jeugd Sponsor Actie ingegaan

5 april 8:00  De Poiesz Jeugd Sponsor Actie loopt op haar einde! Je kunt deze week nog munten inleveren voor Sneek Wit Zwart bij de Poiesz-vestiging in Duinterpen.meer »

Afhaalmoment paasactie zaterdag, winnaars loterij bekend

2 april 13:00  Aanstaande zaterdag 3 april kunnen tijdens de paasactie bestelde pakketten worden afgehaald op het sportpark. Daartoe wordt tussen 10 en 15 uur een drive through ingericht op het parkeerterrein.meer »

In de media: Walking Football-ploeg in de Sneeker

22 maart 10:45  Afgelopen donderdag besteedde het Sneeker Nieuwsblad aandacht aan onze Walking Footballers, die na een periode van verplichte rust weer het veld op mochten.meer »

Nog geen SWZ-paaspakket? Je kunt deze week nog bestellen

20 maart 13:00  Inmiddels zijn er al flink wat SWZ-paaspakketten aan de man en vrouw gebracht. Geweldig! Wil jij ook nog een overheerlijk paaspakket bestellen? Dat kan nog de aankomende week! Met jouw aankoop ondersteun je lokale ondernemers, onze vereniging én bezorg jij jezelf een heerlijke paasdagen.meer »

Kom voor €15,- voetballen bij vv Sneek Wit Zwart

18 maart 20:15  Ben jij geboren in 2014 of 2015 kom dan de rest van het seizoen voetballen bij de F-League van Sneek Wit Zwart!meer »

Eerste “echte” wedstrijd gespeeld voor de categorieën JO8 & JO9

18 maart 19:30  Op maandagmiddag 15-3-2021 is na lange tijd weer een zes tegen zes wedstrijd gespeeld volgens de officiële regels, afmetingen en wedstrijdduur. Aan de aftrap stonden JO9-3 en JO8-1.meer »

Smullen en prijzen winnen: Paasactie van Sneek Wit Zwart gestart

15 maart 9:30  Lekker genieten met de paasdagen van overheerlijke producten van Sneker ondernemers (waaronder Bakkerij Haaksma) én de vereniging steunen tijdens de coronacrisis. Dat kan! Geef deze dagen een extra feestelijk tintje met lekkere producten afkomstig van lokale ondernemers.meer »

Bijeenkomst voor coaches JO10, JO11, JO12 en MO13

13 maart 19:15  Er wordt bij Sneek Wit Zwart hard gewerkt aan het opzetten van jeugdbeleid en jeugdvoetbalbeleid. Om daar richting aan te geven is het van belang dat het voetbalkader op dezelfde manier naar voetballen gaat kijken en dat we met elkaar op een eensluidende manier invulling geven aan de voetbalactiviteiten.meer »

Halverwege Poiesz Jeugd Sponsor Actie: bijna 10.000 munten!

12 maart 14:30  Yes, supernieuws vanuit de Poiesz Jeugd Sponsor Actie deze week! We tikken bijna de 10.000 aan Sneek Wit Zwart gedoneerde munten aan! meer »

Stafleden eerste elftal 2021-2022 stellen zich alvast voor

7 maart 19:00  De technische staf van van het eerste elftal van Sneek Wit Zwart is inmiddels zo goed als compleet. Onlangs is al bekendgemaakt dat Carlo Rietdijk, Melis van der Meer, Martin van Klaveren en Tim Posthuma deel uit gaan maken van de staf. Afgelopen week zijn hier de volgende stafleden bijgekomen: Erhan Ergöz (trainer tweede elftal), Niels Boot (assistent-trainer eerste elftal) en Edwin Andringa (teammanager tweede elftal). Hieronder een kort voorstelrondje van de gehele staf.meer »

Speciale inschrijfvoorrang SWZ-jeugd voor Clubfabriek.nl Voetbaldagen