Meld je aan voor de ING WhatsApp-Experience 'Inside Oranje'

7 juni 20:00  Het EK is in meerdere opzichten speciaal. Sinds lange tijd doen de Nederlandse voetbalmannen weer mee aan een belangrijk toernooi én dit jaar is ING 25 jaar sponsor van het héle Nederlandse voetbal!meer »

Voorlopige indelingen MO- en JO-teams 2021-2022

7 juni 19:30  Via bijgaande link kom je bij de voorlopige indelingen voor het seizoen 2021-2022. Daarnaast is aanvullende informatie bijgevoegd en vertellen we je graag waar je terecht kunt bij vragen of onduidelijkheden.meer »

Sneek Wit Zwart houdt contributies gelijk en compenseert leden na crisisjaar

3 juni 18:00  Voetbalvereniging Sneek Wit Zwart is het afgelopen coronajaar geëindigd in de zwarte cijfers. De vereniging is op financieel vlak redelijk goed de crisis doorgekomen. Daardoor is het mogelijk gebleken om alle contributies gelijk te houden en leden die niet hebben kunnen voetballen, na de zomer financieel tegemoet te komen.meer »

Bekendmaking voorlopige selecties VV Sneek Wit Zwart 1 & 2

1 juni 17:00  Afgelopen weken heeft de selectieprocedure plaatsgevonden om te bepalen welke spelers komend seizoen aansluiten bij de 1e en 2e selectie van VV Sneek Wit Zwart. De Corona-maatregelen beperkten de mogelijkheden om met de voltallige groep van 38 spelers te trainen, enkel de spelers jonger dan 27 mochten de kunstgrasweide in voor onderlinge wedstrijden.meer »

Oranje Festival bij VV Sneek Wit Zwart uitstekend verlopen

30 mei 19:15  29 Mei stond bij VV Sneek Wit Zwart het Oranje Festival op het programma. Gefaciliteerd door de KNVB en met een bijdrage van vele vrijwilligers had alleen het weer deze dag nog kunnen verpesten. Gelukkig was ook het weer dik in orde.meer »

Bierproeverij en Pubquiz zeer geslaagd

30 mei 17:45  Vrijdagavond 28 mei was het zover en was de virtuele kroeg van Sneek Wit Zwart volgeladen met enthousiastelingen. De genodigden moesten lange tijd het trainen en nu nog steeds de wedstrijden missen. En net zo erg of misschien nog wel erger de derde helft.meer »

Nog enkele krukken vrij: Bierproeverij en pubquiz

26 mei 18:45  Vrijdag is het zover en gaan we samen quizzen. Vandaag laatste gelegenheid tot aanmelden! meer »

Gezocht: Grensrechter VV Sneek Wit Zwart 2

24 mei 21:00  VV Sneek Wit Zwart start na de zomer met een jong en ambitieus 2e elftal op zaterdag, inmiddels zijn Erhan Ergöz als hoofdtrainer en Edwin Andringa als teamleider aangesteld. Om de staf te complementeren zijn wij nog op zoek naar een enthousiaste grensrechter.meer »

29 Mei Oranjefestival bij VV Sneek Wit Zwart

17 mei 20:45  VV Sneek Wit Zwart kleurt 29 mei Oranje. Voor de jeugd tot en met 12 jaar organiseert VV Sneek Wit Zwart gefaciliteerd door de KNVB het Oranjefestival. meer »

Open trainingen JO14 t/m JO19

10 mei 19:30  Op dinsdag 1, donderdag 3 en zaterdag 5 juni organiseert vv Sneek Wit Zwart open trainingen voor de leeftijdscategorieën JO14 t/m JO19.meer »

Vacatures: trainer/coach (m/v) gezocht voor diverse jeugdteams

10 mei 13:15  Binnen onze jeugdafdeling zijn we voor komend seizoen op zoek voor verschillende jeugdteams nog op zoek naar een trainer/coach.meer »

Terugblik voetbalfestival 5 mei

Definitief geen KNVB Regiocup voor volwassenen

6 mei 11:30  De KNVB heeft besloten dat de KNVB Regiocup dit seizoen definitief niet meer haalbaar is voor senioren. Nu het kabinet de mogelijke versoepelingen van de coronamaatregelen heeft doorgeschoven van 11 mei naar (op z’n vroegst) 18 mei, blijft er te weinig tijd over voor een toernooi.meer »

Uitnodiging en agenda Algemene Ledenvergadering 21 mei

3 mei 19:45  Het verenigingsbestuur nodigt langs deze weg de leden uit tot het bijwonen van de voorjaars-Algemene Ledenvergadering 2021. De vergadering vindt, als gevolg van de beperkingen door de coronapandemie, digitaal plaats op vrijdag 21 mei aanstaande om 20.00 uur.meer »

Er is nog ruimte op het voetbalfestival van 5 mei!

1 mei 11:00  Kom lekker voetballen op het voetbalfestival komende woensdagmiddag, Er is nog wat ruimte en daarom kan je je nog inschrijven tot en met 2 mei. Iedereen is welkom en we zien jullie graag! meer »