Home - VV Sneek Wit Zwart

Met VV Sneek Wit Zwart op 25 februari voordelig naar SC Heerenveen - RKC

3 februari 16:45  25 Februari speelt SC Heerenveen thuis tegen RKC. Aftrap 18:45. Jij bent er toch ook weer bij? Bestel je kaarten voordelig via VV Sneek Wit Zwart.meer »

Poiesz Jeugd Sponsor Actie start op 13 februari

2 februari 10:00  De Jeugd Sponsor Actie van Poiesz Supermarkten komt er weer aan! Net als voorgaande jaren kun je meesparen voor een financiële bijdrage aan de jeugdafdeling van Sneek Wit Zwart.meer »

MO17-1 boekt eerste overwinning in 1e Divisie

29 januari 17:15  VV Sneek Wit Zwart MO17-1 speelt sinds de start van de 3e fase in de 1e Divisie. Een fantastische prestatie en het eerste meidenteam van VV Sneek Wit Zwart dat op Divisie niveau uitkomt.meer »

Zaterdag 4/2 live muziek in de kantine: Johnny Kamminga

28 januari 12:45  Aankomende zaterdag 4 februari sluit zanger Johnny Kamminga de speeldag muzikaal af in de kantine.meer »

Nieuw reclamebord Synnovem langs hoofdveld

27 januari 16:45  Onlangs is Synnovem toegetreden tot de groep van sponsoren van onze vereniging en prominent zichtbaar op ons sportcomplex.meer »

Opbrengst en topverkopers Grote Club Actie bekend

25 januari 16:00  De Grote Club Actie heeft dit jaar het prachtige bedrag van €1.998,- opgebracht voor de jeugdafdeling van Sneek Wit Zwart.meer »

Fysio Actief verlengt samenwerking met Sneek Wit Zwart

21 januari 14:00  Onlangs is de samenwerking tussen Fysio Actief en Sneek Wit Zwart verlengd. De professionals van Fysio Actief zijn al geruime tijd aan onze vereniging verbonden, en ondersteunen onze club op verschillende manieren.meer »

Sponsorgroep Sneek Wit Zwart verwelkomt Wibo’s Eatcounter

21 januari 14:00  Onlangs is Wibo’s Eatcounter toegetreden tot de groep sponsoren voor dit seizoen, en prominent zichtbaar in onze presentatiegids. Van harte welkom bij ons team, en wij zijn blij met deze samenwerking!meer »

Vacature hoofdtrainer voor het 2e elftal (zaterdag)

21 januari 11:45  Voor het seizoen 2023/2024 is VV Sneek Wit Zwart op zoek naar een hoofdtrainer voor het 2e elftal (zaterdag).meer »

Gebouwen en velddelen rond zendmast weer vrijgegeven

19 januari 16:00  In dit artikel plaatsen we de laatste informatie naar aanleiding van de ontruiming van de kantine en de gedeeltelijke sluiting van het sportpark. [gesloten: 20-1-2023 15.00 uur]meer »

Geslaagd VV Sneek Wit Zwart nieuwjaarstoernooi

17 januari 22:00  De organisatie van het Sneek Wit Zwart Nieuwjaarszaalvoetbaltoernooi kijkt terug op een zeer geslaagde dag afgelopen zondag 15 januari. In alle jeugdcategorieën is gestreden om de 1e plaats, waarbij de winst gevierd kon worden met een heerlijke oranjekoek van onze sponsor Bakkerij Haaksma. meer »

Nieuwjaarsinloop op 21/1 voorafgaand aan Sneek Wit Zwart 1 - Burgum 1

15 januari 15:30  Het verenigingsbestuur organiseert op zaterdag 21 januari een Nieuwjaarsinloop, voorafgaand aan de wedstrijd tussen Sneek Wit Zwart 1 en Burgum 1.meer »

Nieuwjaarstoernooi 2023

4 januari 20:45  Op 15 januari is het al weer tijd voor het traditionele nieuwjaarstoernooi voor de eigen jeugd. Na een aantal afgelasting vanwege corona mogen we gelukkig weer los in de Sneker Sporthal. De organisatie is er al helemaal klaar voor en heeft er enorm veel zin in!meer »

Gebruikte maar nog goede voetbalspullen gevraagd

4 januari 20:30  Hebben jullie daarvan nog iets liggen dat mee kan naar Kisumu? Neem het dan mee naar het nieuwjaarstoernooi op 15 januari in de Sneker Sporthal.meer »

Mini WK en finale F-League groot succes

4 januari 18:30  Nu 2023 begonnen is en de winterstop al weer op zijn einde loopt blikken we nog even terug. Op 7 en 12 december streden kids geboren in 2015, 2014 en 2013 op een mini WK en op 9 december vond de F-league finale plaats.meer »