Volop actie bij G-voetbaltoernooi op Sneek Wit Zwart-veld

Vandaag, 26 oktober 14:15  Op zaterdag 23 oktober was er weer het G-voetbaltoernooi op ons sportpark aan de Molenkrite.meer »

Veilige sportomgeving: blijf thuis bij klachten

22 oktober 19:00  Landelijk zien we op dit moment een stijging in het aantal coronabesmettingen. Een goed moment om de basisregels weer eens in herinnering te brengen.meer »

Sportakkoord 'Súdwest-Fryslân beweegt!': deel jouw ideeën en denk mee

22 oktober 8:00  Heb jij ideeën over hoe je andere mensen in beweging kunt krijgen? Denk dan mee over sport en bewegen in Súdwest-Fryslân! Onze vereniging is een van de ondertekenaars van het ‘Sportakkoord Súdwest-Fryslân beweegt!’ en is samen met de gemeente Súdwest-Fryslân en Sport Fryslân benieuwd naar jouw visie.meer »

Trainingen donderdag 21/10 afgelast

21 oktober 9:00  In verband met de grote hoeveelheid neerslag zijn alle trainingen op kunst- en natuurgras door de consul afgelast. meer »

Geslaagde workshop ‘Vlaggen voor beginners’

18 oktober 9:45  Woensdag 13 oktober werd in de kantine van Sneek Wit Zwart een cursusavond georganiseerd voor een aantal moedige ouders waarvoor het vlaggen niet een een-tweetje is of zoals een van de deelnemers zei: “Ik wil niet dat het aan mij ligt dat de wedstrijd niet door kan gaan”. meer »

JO17-3 in actie in het paintballveld

18 oktober 9:30  Afgelopen weekend heeft J017-3 een bezoek gebracht aan Outdoorpark Friesland voor een middag paintballen. meer »

Workshop ‘Vlaggen voor beginners’ op 13 oktober (gewijzigd)

1 oktober 13:30  Je kent het inmiddels misschien wel. Je zoon of dochter voetbalt dit seizoen voor het eerst op groot veld en dan staat er in het rij/was/vlag schema wat je hebt gekregen van de leider van het team dat je op zaterdag staat ingepland om te vlaggen. Help! Nooit eerder heb je überhaupt een vlag in je hand gehad. meer »

Applaus en gebak in de Week van de Scheidsrechter

29 september 17:45  Afgelopen zaterdag, 25 september, ging de week van de scheidsrechter van start. Dit is een sportbreed initiatief waarbij het uitspreken van waardering voor de scheidsrechter centraal staat. Ook bij onze vereniging wilden wij daar niet aan voorbij gaan. meer »

Koop online je Grote Clubactie-loten, steun Sneek Wit Zwart

25 september 11:00  Vorige week is de grootste clubloterij van Nederland weer begonnen: de Grote Clubactie! Ook VV Sneek Wit Zwart doet natuurlijk weer mee. Loten kun je kopen bij al onze jeugdleden óf via onze online actiepagina.meer »

Nieuwe coronaregels per 25/9: alleen afhalen, terras geopend

22 september 16:15  Met ingang van zaterdag 25 september gelden er nieuwe regels op onze sportaccommodatie. Het kabinet heeft deze regels aangekondigd op de laatste persconferentie.meer »

Week van de Scheidsrechter, #scheidsbedankt!

20 september 9:45  Ook dit jaar vindt de 'Week van de Scheidsrechter' weer plaats. Een sportbreed initiatief waarbij het uitspreken van waardering voor de scheidsrechter centraal staat. De Week van de Scheidsrechter is van 25 september tot en met 3 oktober 2021.meer »

Sneek Wit Zwart JO10-1 wint SC Heerenveen Regiotoernooi

16 september 19:00  Op woensdag 15 september 2021 mochten de jongens van Sneek Wit Zwart JO10-1 zich opmaken voor een regiotoernooi georganiseerd door SC Heerenveen op het sportcomplex van vv Balk. meer »

Grote Clubactie bij Sneek Wit Zwart start binnenkort